Pajaca -> RE: Darilo za novorojenčka (27.9.2005 10:00:33)
|
Gruntam in gruntam kaj je bilo meni najbolj všeč kar smo dobili. In sedaj ugotavljam, da sem bila najbolj vesela oblekic (no ja razen tistih roza groz), sploh večjih trenirk tam 68-86 številke, ker jih nosi še sedaj in mi je prišparano mnogo. Pa vseh majhnih oblekic ki niso bile tako zelo dojenčkaste, kakšne majhne kavbojke, tko za frajart okoli. Pa tudi kasneje za rd so mi najbolje prišle ravno obleke. Tistih igrač se nabere polno. Domači so se pa večinoma že prej zagrebli za večje stvari in nama dali denar za nakup vozička, lupince, bance..... Pa nekaj prijateljev je vprašalo kaj naj prinese in tako sva dobila še trip-trap pa baby fon pa take zadeve.... pač če jih je bilo več skupaj nekaj večjega, če pa je le kdo sam vprašal, sva pa rečmo rekla krožniček in žličke. Plenice nisem rekla, ker se mi je nekako zdelo smotano ko je kdo klical pa vprašal kaj rabiš, za oblečt, knjigice.... jaz nisem mogla rečt plenice..... aja so se pa kakšni robčki našli v vrečkah poleg drugega darila. Tako da jaz običajno kupim kaj frajerskega za oblečt. Pa mal večje številko pa je. Pa nevtralno, da lahko nosi čez celo leto, ker kaj veš kdaj je otroku kaj prav.
|
|
|
|