Anonimen -> RE: Septembrke 2018 (8.3.2018 21:13:28)
|
Zdravo punce, ja včeraj sem imela nuhalno in vse ok [sm=smiley1.gif]. Glede na mojo starost je nuhalna super in mi je znižala tveganje na starost 32 letnice (imam skoraj 39 let) [sm=bravo.gif]. Spol mi je napovedal že nifty test, ki pravi, da pričakujemo punčko. Na NS ginekolog ni kaj dosti komentiral, je rekel, da je krvni test siguren...jaz si vseeno jemljem še nekaj rezerve. Z nuhalno in spolom imam pa mešane izkušnje. Pri prvem mi je G sama navdušeno povedala, da je to krasna punčka, pa smo potem kasneje zagledali lulčka [sm=smiley36.gif], pri drugem pa so na NS napovedali fantiča, ki je tudi bil. Sem se pa naučila, kako se gleda spol na nuhalni - sploh ne s posnetkom med nogama, ker imajo v tem obdobju tako fantki kot punčke izrastek. Potrebno je gledati lego tega izrastka glede na hrbtenico...Baje je 90% zanesljivo. To mi je pojansila tudi dr. Babnikova pri drugem otročku. No, tako, malo kot zanimivost. Glede sladkorja - se mi zdi, kot da ima res vsaka druga povečan sladkor v nosečnosti. mejo so precej znižali, moje mnenje je sicer, da povsem po nepotrebnem in se ustvarja nepotrebna psihoza. Moja sodelavka je bila povsem stresirana samo od tega špikanja in merjenja....vsakokrat pred obiskom v diabetični ambulanti, ji je sladkor narasel od stresa. Res sem mislila, da bom čez mejo, ker imamo to v družini, pa tudi sem trenutno precej pod stresom in to vpliva tudi na sladkor. Tako da punce, mirno, brez stresa. Je pa dobra stran te diete - res te nauči nekega zdravega prehranjevanja tako, da večinoma se potem tudi navadiš na ta ritem in ga ohraniš tudi po porodu in kasneje...no, tako vsaj opažam pri znankah. Lepo bodite in čuvajte [sm=duda.gif]
|
|
|
|