lezkine -> RE: Septembrke 2018 (2.2.2018 9:49:36)
|
Hejla punce. hrošček, si kaj uredila glede G? abika27, jej, čestitke :). Meni je tudi čez dan slabo. Včasih bolj, včasih manj. Ostalih simptomov pa nimam. MayaK84, verjamem, da te grabi panika. Še mene, pa nimam slabe izkušnje. A ko slišim okrog, koliko je teh splavov v prvem trimestru, me malo zmrazi. Skušaj se zaposliti z drugimi stvarmi, da ne razmišljaš toliko o tem. Ja, jaz sem šla na pregled s 6T2D. Sem videla plodek in slišala srček. Ampak, če ga slučajno ne bo, ne biti panična. Kot prvo, normalno je, da se srce začne "oglašati" med 6 in pol ter 7 in pol tedni. Kot drugo pa ni nujno, da si toliko noseča, če gledaš zgolj po datumu ZM. Razen, če si prepričana, kdaj si imela ovulacijo. barb244, uf to pa je res zanimivo, da nimajo prostih terminov. Greš samoplačniško, ne? Mogoče je res smiselno že prej poskrbeti za datum nuhalne, da ne boš zamudila ustreznega termina. Najbolj idelano je med 11 in 13 tednom meriti nuhalno. Čeprav, sem prepričana, da boš v tej poplavi ponudnikov nekoga našla. Jaz grem na nuhalno v UKC Mb, ker bom ob porodu že 35 let stara in mi zato nuhalna pripada na napotnico. Tako da ne morem ravno nekaj zbirati :).
|
|
|
|