pika poka 1 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (24.3.2018 9:46:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: pika poka 1 Anonimna, spraševala si za zanositev v prvo. Jaz ti lahko potrdim, da je to možno, ker nama je pri prvem otroku točno to tudi uspelo...v prvo. Tako nekako: We made a wish, and he came true [sm=duda.gif][sm=bravo.gif] Allstar, junij bo takoj tu. April je že pred vrati. Kot bi mignil bosta v postopku [sm=bravo.gif] Jaz se vredu počutim. Bo pa tole najbolj mučnih 14 dni v mojem življenju. Upam, da ima pikec dobre pogoje, da se vgnezdi [sm=smiley27.gif] Ne znam si zamislit, da bi morala spet še enkrat skozi psotopek...tabletke, injekcije, punkcija...ker namreč zamrznjenčkov nimava. A katera planira testkat še ta mesec? Bi bil že čas, da se razveselimo kakšnega pluseka, kajne [sm=smiley1.gif] Koliko ste pa stare glede na to da si v prvo zanosila takoj zdaj pa imaš težave tako nekako predvidevam da si bila mlada in da mlade nimajo ravno težav? Sama namreč poznam eno ki ima prvega otroka ponesrečenčka (nastal je na umik metodo) stara je bila 24 let, zdaj je 30 in se trudi že dobro leto pa ni nič. Verjetno res leta delajo svoje. Ali imaš na postopkih v skupini tudi kakšno 25 letnico? Sama sem stara 25 let. Pri prvem sem bila ravno stara 29, ko sem zanosila. Sem bila ziher, da bo tudi v drugo tako hitro uspelo. Zato sva tudi malo dlje čakala, pa vmes sem dobila zame super službo, ampak za določen čas. In sva rekla, da počakava, da dobim za nedoločen čas. In tako se hitro obrne eno leto. Pa potem, ko sem dobila za nedol.čas tudi nisem takoj želela na porodniško. Maja 2016 sva se odločila za drugega otroka, ampak brez uspeha. In evo zdaj smo marca 2018, pa še vedno čakam na plus. Stara sem 35. Se je pa očitno v tem času mojemu tako poslabšal spermiogram, da so se takoj zmanjšale možnosti za naravno zanositev. Upam, da se je zdaj, ko tole pišem, moj pikec že lepo vgnezdil [sm=smiley1.gif][sm=smiley27.gif] Vem, da imam v skupini 28-letnico. Pa eno 42. Za ostale ne vem... Ti si še zelo mlada. Sem prepričana, da vama bo uspelo naravno. Držim pesti! Katte, držim pesti, da jutri zagledaš plusek![sm=bravo.gif] Jaz testkam naslednji vikend. Erika, jaz sem imela posvet 4.1., M sem dobila 5.1., pa sem morala vseeno počakat na februarsko M, da sem potem lahko začela s KT. En mesec sem tako izgubila [sm=smiley13.gif] Upam, da bo pri tebi drugače. Prijetno soboto vam želim [sm=rozica.gif]
|
|
|
|