Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (18.12.2017 14:24:52)
|
Radenska.. Hvala za mnenje.. Vem vem.. Razumem tudi situacijo da naj bom vesela da uspe, pa tudi če ni zaželjeni spol ali izbrani datum poroda.. Bodi vesel da uspe neglede na spol in mesec rojstva.. Se strinjam. Neverjetno na kaj vse si nekatere pač želimo vse vplivati.. Na žalost.. Tudi pri sebi vem da si pač to želim. Kot sem že omenila, če ne bo pa bom vesela katerega koli meseca bi bilo, samo da je vse vredu in da je! Nekako se tolažim z tem da mogoče pa mlajše ženske ne doživljajo to tako pogosto (oziroma bolje rečeno potihem upam) da ne bom spadala pod tiste,, nesrečnice,, z težavami. Žal mi je za vse, katere je doletela žalostna izkušnja ali težave z zanositvijo.. Ravno zato, tako kot praviš, da ne poznaš nobene ki ni imela splava, sem napisala, da tudi sama zdaj ko se sama odloçam za to ugotavljam kako veliko je tega.. Pred 2 leti sem poznala noseče sorodnice in sosede to je bilo pa vsem in katere niso imele splava, zato sem pač mislila,, splav je redek,, a vidim da je daleeeeč od tega.. Samo bodi tudi ti optimistična.. Recimo moja mami je imela nosečnost 40+, v prvih tednih mamografijo (ni vedela za nosečnost), ni jemala nobene FK ali kaj drugega, dvigovala težke stvari, pa imam zdaj živahnega, zdravega, majhnega bratca :) zato tudi ti ne obupaj.. Napisala si da si imela 5 splavov? Kje pa je bil vzrok? Mogoče veš? Nosečnost pred februarjam žal ne morem planirati ker imam poleti semonar v tujini in mi ne bi zneslo hodoti po svetu z velikim trebuhom tik pred porodom.. Če bi poskušala že sedaj.. Vseeno je bolje biti proti koncu nosečnosti doma :) Aja in še.. Napisala si da si,, obupala,,.. Zakaj? Starost? Neuspeh?
|
|
|
|