Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nudimo posojilo od 1.000.000 € 20.1.2018 7:11:33
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi jaz imam rok avgusta, ampak računam, da bom rodila julija. tako je bilo tudi prvič in drugič. tja na polovico meseca ciljam v ponedeljek imam nuhalno, v torek pa biopsijo horionskih resic. a je katera že bila? me je majčkeno strah...
|
|
|
|
RE: Julij 2018 22.1.2018 22:40:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, kdo bi verjel, da bom kdaj spet čvekala tu gor Zaenkrat bom še kar anonimna, saj le malokdo ve za nosečnost, še čakamo nuhalno. To je moja tretja nosečnost, ki pa nas je presenetila z Do zdaj sem si sicer že nekoliko opomogla od šoka Rok imam sicer 2. 8., ampak 100 % ne bomo avgustovčki, upam pa tudi, da ne rodim pred julijem oziroma vsaj ne kaj dosti prej. Mi kar prinaša dodatne skrbi zavedanje, da gre za nosečnost z dvojčki. Kot sem videla že pri eni drugi anonimni, tudi pri nas najbrž večinsko ne bo nekega hudega navdušenja nad nosečnostjo Sploh zato, ker imam par in je to v našem okolju še vedno tisti "ravno prav", kaj češ več od tega
|
|
|
|
RE: Julij 2018 23.1.2018 5:50:44
|
|
|
|
moci
|
< Sporočilo je popravil moci -- 23.1.2018 5:51:55 >
|
|
|
|
RE: Nudimo posojilo od 1.000.000 € 23.1.2018 16:57:04
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem bila danes na biopsiji. zdaj pa čakamo ... če bo po sreči bo prvi rezultat že ta teden
|
|
|
|
RE: Nudimo posojilo od 1.000.000 € 24.1.2018 9:06:50
|
|
|
|
Anonimen
|
a ste že vse na fb, sploh ni nobene več tu? jaz bom še ostala anonimna, ne morem tja. imam pa ful časa trenutno
|
|
|
|
RE: Nudimo posojilo od 1.000.000 € 24.1.2018 9:49:30
|
|
|
|
pikpiki
|
še smo tu, še :) jaz imam jutri nuhalno, upam, da bo vse v redu in da bom potem končno lahko spala celo noč. poleg nenormalnega apetita in napihnjenosti, me sedaj muči še nespečnost. sicer nič novega, je bilo pri prvem vse isto.
|
|
|
|
RE: Nudimo posojilo od 1.000.000 € 24.1.2018 12:30:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, skupina na fb pa ni dobro skrita. Meni se je pojavila ob strani in lahko vidim tudi članice.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?