Ashaya
|
Clarita, drzimo pesti za danes! Javi, kako bo! Filatelistka, koliko pa si ti stara, ce ni skrivnost? Baje lahko placas mislim da na 3 obroke. Ampak jaz zdaj bolj kot prebiram, bolj se mi zdi da nisem ravno v nobeni izmed tam naštetih rizičnih skupin in še vseeno me mika nuhalna, kjer lahko vidiš pikico skupaj s partnerjem...je pa res da v te meritve ne zaupam preveč, saj poznam čisto preveč primerov, pri katerih so a)po nepotrebnem zagnali veliko paniko ali b)niso ugotovili ničesar, pa so potem vseeno bile težave. Tako da samo zaradi tega pa se nagibam k Niftyju, a kaj ko je res drag sploh ni neke razlike v ceni med posameznimi paketi, v bistvu te skoraj prisilijo k najdražjemu, da ti vsaj pregledajo vsa tveganja, če se že odločiš za to. Ne vem, res mi je težka odločitev Me je pa povrh vsega spet nekaj začelo izdajati zdravje, delam z otroki in mislim, da mi prinesejo res vse viruse, ki so trenutno na pohodu. Že cel teden si želim samo en dan, ko bi se lahko v miru naspala in prišla malo k sebi, pa mislim, da vsaj do nedelje še ne bo časa..se vlečem kot megla, tudi izgledam bolj slabo Se opravičujem za jamranje, nekam sem morala izlit, ker se mi zdi, da ve še najbolj razumete to nosečniško tegobo in težave Moj dragi pravi, da sem na momente kot osa P.s.kdaj nameravate povedati v službi? Jaz imam pogodbo za določen čas in bom šla že pred njenim iztekom, me pa skrbi, da me bodo "skenslali", ko pridem nazaj s porodniške
|