Clarita -> RE: Julij 2018 (14.11.2017 21:40:01)
|
Ojla punce! Evo me spet😊 Najprej cestitke ostalim noseckam-VSE NAJBOLJSE ZELJE in res lepo nosecnost vam zelim! Na FB nas ni veliko, se po pa stevilo sigurno povecalo po vasem prvem pregledu-se ze veselim. Tistim s tezavami z odobravanjem starsem bi svetovala: uzivajte v zvezah, v katerih ste ocitno zelo srecne in ne dovolite si, da vam to sreco in veselje ob nosecnosti kdorkoli krati! Vsaka zveza je stvar zase in ve ze veste, zakaj ste srecne-ce pa tega ne vidijo in ne sprejmejo drugi-je to njihov problem, ne vas in ne trudite se prevec truditi dokazati, da ste srecne. Ce tega ne vidijo in dojamejo, je problem v njih. Ve samo uzivajte naprej in naj prepoznajo / vidijo vaso sreco, ki bo sijala iz vas. To je vse kar lahko naredite-pokazite jim, kako sta srecna druv z drugim, ne pa jih to razlagat ali dopovedovat, ker ne boste prisle nikamor. Ce pa bodo se kaj negativnega komentirali pa le recite: vi ste si izbrali svoje partnerja, jaz pa sem si ga tudi. To je moje zivljenje, ne vase. Ne pustite se jim prevec vivati na vaju, zdaj je fokus na vasih zvezah in novem bitjecu, ki se vama bo pridrzilo-otrocku ki je bil ocitno spoceto z veliko ljubezni! Le to steje! Uzivajte!! Jaz pa se ravno danes po prvem pregledu-5t5d (ker sem imela letos za dva SS) in mi jr G danes rekla, da zgleda, da je vse v NAJLEPSEM REDU!! Naslednji pregled imam 30.11. (8t) in ze komaj cakam. Takrat gre se moz z mano. Sem bila pa malo zaskrblejena, ker nimam nocenih tezav (kot pri prvem otroku), le malo vec utrujenosti in malenkost bolj obcutljive prsi. Mocno pa drzim pesti se za tisto, ki je malo zacela krvaveti...sem slisala ze precej zgodb, ki so se lepo koncale s krvavitvijo tudi skoraj vso nosecnost, zato drzim pesti, da bo tudi tvoja taksna. Ce pa bi rada se kaj vec vprasala, sem ti na voljo, vendar moji dve se nista dobro koncali in ti lahko samo povem svoje izkusnje...ostajam pa vedno optimistcna in nikoli ne bi oz.ne bom obupala....ce kaj rabis-sem tu. Bodite vse dobro in smo na vezi!
|
|
|
|