Dorotheia -> RE: Septemberke 2017 (30.12.2017 22:15:30)
|
Živjo punce! Kako fino, da ste/smo tako zgovorne. [sm=smiley36.gif] To pa res ni najbolj primerno, da hodijo na obisk nezdravi. Jaz česa takega nisem imela, so vsi uvidevni...zaenkrat...ok, če malo iz noska teče kakemu tamalemu, ne kompliciram (ampak samo to), ker našemu fantu tudi v tem obdobju skozi pušča nosek. Drugače se je tamala čisto pozdravila (trkam)...trenutno tudi sinko čisto zdrav (trkam!)...je pa našemu fantku kar dolgčas doma oz. ful pogreša vrtec (danes je že 4. dan zapored vprašal, če gre v vrtec in da hoče it tja)...očitno z atijem in sestrico nismo tako zanimivi. [sm=smiley36.gif] Je kar lump potem...ampak se da...veliko se crkljamo, lupčkamo in luštno je.. Meni se nekaj okoli s tamalo ne da hodit, ker me hitro začne zebsti in ne maram zime + da sva ta teden prodala naš boljši avto "pri hiši", ker kupujeva večjega...tisti, ki je ostal pa ni ravno za izletkanje...tako da...bo že...vse ob svojem času. [sm=smiley1.gif] Aja, mi2 z našo pupo sva danes telovadili malo...fanta sta šla ven na zrak, midve pa telovadili...ji je kar šlo in celo zanimivo ji je bilo spet...potem pa sem šla na wc in kar naenkrat sem zaslišala ful grozen jok (še nikoli se ni tako jokala). Pismo sem šibnila iz wc, da sem še padla po tleh, ker mi je spodrsnilo (pomoje je res smešno izpadlo) in do nje, je bila čisto iz sebe...in rdeča po obrazu...pri nosku je bila opraskana do krvi...še zdaj ne vem, kaj je bilo...vem pa da sem jo komaj umirila, pa se načeloma ful hitro umiri...pa tak grozen jok..takoj sem vedela, da je nekaj res narobe...ne vem, ali se je napol obrnila (vmes se je slišalo, kot da se je nekam obrnila, tko čuden zvok, kot da je bila obrnena na glavi, ne znam opisat) in potem telebnila na kako igračo (bila je na blazini na tleh med igračami primerne zanjo)...no, je šlo mimo, samo je blo res čudno in me res zanima, kaj je bilo... Drugače ponoči lepo spimo še vedno (tudi jaz se zavedam, da to lahko mine in res uživam v tem)...za dojenje se zbudi 1x, ampak različno...(od 4h do 6h)....vedno zaspi nazaj in spimo tja do 7h, 7;30. Super. Čez dan mi zdaj 2 dni spet ful premalo spi (čeprav sem presenečena, kako dobro se drži in je dobre volje)...včeraj smo šli ravno čas, ko ponavadi zaspi ven z vozičkom na sprehod in ji je cel ritem spanja podrlo...tko da bomo rabli spet da pade notri,...bo že... Moram pa reči, da mi je ful zanimivo - tamala ima najraje svojega bratca...ona bi samo njega gledala...nonstop...prav išče njegovo pozornost...se zadnje dni malo "igrata" skupaj...tamali jo žgečka, "telovadi" z njo...ona se smeje..tako sta luštna..to je moj "highlight" dneva res...tako sta mi dobra...že vidim, kako bosta zaveznika...mi je všeč to. Sicer je naše dete bolj mirne narave...pa ne morem verjeti, kako malo rabi, da je srečna. [sm=smiley27.gif] Malo me sicer skrbi, kako gre kaj s težo gor. Nimam lih pregleda. Sicer shirana ne izgleda, samo upam da bo vseeno vse ok, ko bova imeli pregled. Danes sem malo gledala knjigico za gosto hrano...ubistvu se kar veselim tega obdobja zdaj...januarja enkrat bova začeli..tam pri 5 mesecih...meni se zdi že ful pripravljena...nas opazuje, cmoka ko jemo, itd. Zadnjič je od svakinje hčerka jedla banano, jo je skoraj razneslo zraven, s takim navdušenjem jo je gledala. [sm=smiley36.gif] Ja, naj bo leto 2018 predvsem zdravo! To je najbolj važno...pa da vse me dodobra izkoristimo še ta čas, ko smo 24/7 doma z našimi sončki...jaz upam, da bo tako luštno še naprej! Uživam 200%. [sm=smiley1.gif] Se pa veselim pomladi, da bomo lahko več okrog (pa da kmalu najdeva nov avto, da se bomo šli lahko potepat še kam dlje). Uživajte punce!
|
|
|
|