Linch -> RE: Septemberke 2017 (5.1.2018 11:47:59)
|
Annnaa, hvala za podporo. Takim malim sončkom itak ne moremo nič zamerit :) Sem si vzela zdej dopoldneve v izi, ko zaspi tudi jaz okupiram kavč :) še vreme je tako, da res ni kake energije, bomo že, vse bomo postorili, tudi če bolj počasi in ne takoj.. Me83, tudi v najini postelji je včasih, sploh ko res ne morem več, pa jo dam med naju ;) mi gre tako na živce ko mi rečejo prijateljice, da jo bom tako razvadila, da potem bo hotela vedno pri nama spat, pa pripombe o tem, kako one niso nosile, pestovale otroka, da bi zaspal, da ga je treba naučit takoj da zaspi v posteljici sam.. nevem zakaj ne bi otroka pocrklali, zazibali v spanec... pa čeprav sem izmučena, še vedno to delam, ne bom gledala kako mi joka v postelji, itak se sam bolj zmatra in je še težje potem... najbrž potem, ko je starejši, je treba vztrajat da se spi v sobi ampak pri nekaj mesecih pa mislim da ne .. itak rabijo bižin, toplino, neko čustven varnost..nevem, moje mnenje Za pedokinetiko žal se nisem slišala, se bom malo podučila o tem :) ampak če je le u lj in podobno, pol verjetno odpade, smo kar iz odročnih krajev, rabim uro vožnje do lj, tako da bi znalo še večji stres prinest .. tudi o masažah ipd bom mal pogledala če je kje bližje :) kaj pa tisto plavanje ko imajo že za čisto majhne, ima katera izkušnje s tem? kako pa kaj telovadite z malčki? Moram se malo podučit o tem :) Glede goste hrane, jaz tudi prej kot pri polnih 5m ne bom začela, kar raje kasneje, razen če se bo pokazala kaka potreba po tem. :) To bo tudi umetnost začet, nimam pojma kaj in kako, vem da najpej nekaj zelenjave, potem sadje, meso.. ma bomo že pogruntali, kašna knjiga al pa kaj pa bo :) Ko smo ravno pri hrani, koliko se pa ve še pazite? Jaz kar probujem, te dni sem pojedla malo sarme, pa ni videti da bi jo kaj matralo, tako da mislim, bom večkrat dodala zelje na jedilnik :P Se mi zdi da veliko več jem, pa ji nič ne škoduje, super! Aja, tudi vašim kaj nagajajo vetrovi? Naša že dolgo prda, odkar kaka samo enkrat na teden se mi zdi in to ne glede na to kaj jaz jem, isto... Nevem zakaj.. No pa smo budni..
|
|
|
|