Linch
|
Dorotheia, prva je ja :) Lepo je slišat, da nisem edina s takimi mislimi. Sej drugače mi je super, to je to kar sem si želela, met družino, sovrstnice me pač mal čudno gledajo, sem se odločila za družino pred službo, ampak pač mamo različne prioritete :) In sem res srečna da je tako in da sem upala it "proti toku" pa se odločila da sledim svojim željam :) Ni in ne bo lahko, ampak se ne bojim da ne bi zmogli :) Pridejo pa trenutki ko je kriza ja, in ker sem človek ki se, tako kot si rekla, presekira totalno za vsako stvar, je vse še težje. Pa čeprav se že dolgo zavedam, da se preveč sekiram in preveč obremenjujem, to še kar delam, ampak ja, v dobro vseh, tako male kot mene in tudi mojega dragega, ki pokasira slabo voljo, bo treba spremenit odnos, na zadevo drugače pogledati pa bo. Če mi je uspelo na drugih področjih s spremebo pogleda, odnosa do reči zadevo urediti, mi bo tudi pri tem :) Za toplice se mi zdi prezgodaj ker je masa ljudi, pa notri vroče, zunaj hladno, oblačit, slačit... mogoče preveč kompliciram spet Gremo pa na obiske (čeprav večinoma k meni ali njemu domov), je pa pridna, u avtu ni problemov in drugače tudi ne, tako da mogoče pa res razmislim o kakšnem izletku :) Annnaa, hvala, žal sem oseba ki težko prosi za pomoč, lažje vse sama pa čeprav težko... sem bla tako vzgojena očitno, na očeta se jezim, ker noče pomoči "tamladih", sama sem pa ista izgleda.. Hvala vsem, moram se nehat sekirat pa se sprijaznit, da mi mala že pokaže če je lačna, če ni pa ne bo jedla, ni kot mami Pa malo se moram sprostit glede izletkov pa bo, če ne prej na pomlad bo res lažje, topleje bo, večji bomo.. :) Hvala, lepo je slišati, da imate podobne izkušnje! :) me83, zadnjič sem pozabila, tudi moja daje že dlgo in veliko roke v usta, pri parih tednih je našla palček in ga sesala, to sem ji umikala, pa tega ne dela več, rokice so pa kar popularne, ampak pomoje so to njena prva igrača, saj kasneje pa pač igrače daje v usta, tako spoznava svet.. moje mišljenje no.. zdaj ji že rata, da prime kako igračo ali pa pleničko pa tudi tisto gre v usta seveda :) na bok se kar obrača, sploh če leži pod lokom in postane zaspana, mislim da lažje zaspi sama (ko jo ne pestvam) če je na boku, je kot mami ooh danes je spala od 21h do 4h in potem še do 7h, kar nisem mogla verjet, naj ostane tako :) Ps. malo izven teme, ima katera kakšno idejo za enostavna, doma izdelana darila zdaj za novo leto? :) Gledala sem že tisto, ko sestavine za piškote daš v kozarec in zraven recept :) ker bi pa nekaj teh daril šlo po pošti, bi mogoče blo boljše še kaj drugega natuhtat :) Zdej pa šibam, pravi pupa, da ima dovolj počitka :) Lepo bodite, ta sonček res prinese boljšo voljo :)
|