Član123 -> RE: Septemberke 2017 (2.2.2018 14:50:51)
|
Pozdravljene, ve pa ste prave cveke [sm=jezicek.gif]. Sem vam ze vceraj cel roman napisala, pa je danes izginil, ker me je mala vmes zmotila. Tudi midve sva ze vec kot en teden na GH, mala ful poje, okoli 100 g, kar je cel obrok, potem jo ocedim ( res narediva cel nered, tako uziva, da ji pustim, da sama s prstki vzame hrano z zlicke ali pa da si sama nese zlicko v usta, seveda ne pristane vsa hrana v ustih [sm=smiley36.gif]), previjem, se se pri meni naje na obeh straneh in zaspi za 2-3 ure. Mislim, da je prvic res sita, moja mala pozeruhinja. Komaj cakam, da zacneva se z vecerjo, ker se mi zdi, da imam zvecer ze manj mleka. Je pa se vedno tak drobizek, vase punce jo vse prekasajo. Uf Dorotheia, zadela si na lotu, da mala ze zdaj tako lepo spi in se pusti tudi drugim nositi...moja je tako name navezana, da me je kar malo strah, kako bo z vrtcem...vem, v nadaljnjega pol leta se bo vse se petnajstkrat spremenilo. Kaksno vreme je zunaj, a? Imam rada zimo, ampak danes sva po treh mesecih prvic notri, bova samo v trgovino skocili na hitro. Mi je kar malo cudno, ko doma spi, obicajno sva ta cas zunaj. Spi pa velikokrat le dvakrat cez dan, ampak zato ne spi nic bolje ponoci. Se vedno se na cca 2 uri doji, kot je napisala ze ena prej, se je njeno nocno spanje zelo poslabsalo po prvem cepljenju. Prej se je dojila le 2x ponoci, zdaj pa pac skupaj spiva, drugace bi bila prehuda. Se pa ob vsakem dojenju ful naje, tako da tudi ponoci veliko lula ( kaka cez dan). Jo pa ponoci previjem kar v postelji, samo bom morala to opustiti, ker se tako predrami, da je se eno uro pokonci. Samo je tako polulana, da se mi smili, ker spi v mokri plenicki, da jo raje previjem. Ma saj ne vem, ali je tako prav ali je bolje, da jo pustim, pa zjutraj previjem. Saj te plenice so res ful vpojne, nikoli se niso prepustile. Annnaa, nekje sem zasledila, da ce cez dan veckrat pristavis dojencka k prsim, naj bi se potem ponoci manj dojil? ocitno so tile nasi malcki res pravi zizoholiki [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|