Kraken
|
Hej, punce, da se še jaz malo javim. Pri meni gre počutje pooočasi, a vztrajno na boljše. Slabosti so se mi zdaj omejile zgolj na zjutraj in zvečer, sploh izrazita je jutranja, ko že kar praviloma vsako jutro bruham žolč. Čez dan sem potem ok, tako da se kar lažje funkcionira. Tudi apetit po bolj spodobni hrani kot so pomfri in topli sendviči se mi počasi, počasi vrača. Trenutno pojem na tone pomaranč in mandarin, pa radiča s krompirjem, mljask. Energija se ravno tako počasi vrača, ta teden sem celo dvignila rit in šla jogirat, kar mi prej tri tedne ni uspelo. Upam, da kmalu izvenijo še te jutranje slabosti, sem bila prejšnji teden že na robu obupa. Držim pesti, da bo tudi vam počasi bolje. Imam pa težave s slabo vodo, ravno ta teden sem jo oddajala že tretjič in nestrpno čakam klic ginekologinje. Baje so prisotne bakterije, beljakovine, mikrohematurijo (hemoglobin v urinu) imam pa itak že od otroštva ... Mislim, da sem v zadnjih dveh tednih obrnila cel internet na to temo in vedno prišla do istega zaključka - prenalivanje z vodo. Upam, da se z oddajo zadnjega vzorca zadeva umiri. Je še katera, ki je imela/ima v nosečnosti s tem težave? Kako ste to reševale? Ena je pisala, da je slabokrvna - tudi meni je test pokazal, da sem ravno na meji, vendar naj bi to lahko bila posledica tudi pomanjkanja apetita v obdobju slabosti in bruhanje ... Moram čez en mesec znova oddati, medtem pa si (ker ne jem mesa) pomagam s sokom aronije in žličko spiruline v jutranji smuti. mimika, moja svakinja, ki je pri 41ih ponovno noseča, se je ravno tako odločila za nifty test in je vse popolnoma ok, verjamem da bo tudi pri tebi. Je pa res grozno, da so take stvari še vedno plačljive, sploh v tolikšnih zneskih. Ma, se vseeno ves denar hitro pozabi, ko vidiš, da bo z vse ok. Držim pesti.
< Sporočilo je popravil Kraken -- 9.11.2017 12:44:10 >
|