Kraken
|
No, pa je tudi za mano prvi pregled. Vse OK, srček se je lepo slišal, tudi fižolček na sliki luštno zgleda. Pdp imam 2.6. 2018, tudi na nuhalno sem se že naročila, jo imam 21.11., naslednji pregled pa šele v 16t. Mimogrede, kam ste se/se boste ve naročile na nuhalno? Me je pa sestra danes preden sem šla v laboratorij še enkrat vprašala, če sem tešča, pa sva se vmes nekaj zaklepetali, in sem pozabila vprašat za kateri test sem morala biti tešča . Vem pa, da me je poslala za splošno krvno sliko, krvno skupino, glukozo, toksoplazmo in še nekaj, plus vodo. Tako da ne vem, sem pa vesela, da sem se držala navodil, ker bi bila prav gotovo nahruljena, če ne bi prišla tešča. Tudi za zdržat ni bilo pretežko, sem zjutraj doma bruhala, pa je bilo potem bolje - sem imela pa vrečke za vsak slučaj sabo, če bi mi v čakalnici slabo ratal , pa je zgleda adrenalin naredil svoje, ker sem bila popolnoma ok. Je šel partner z mano in me počakal v čakalnici, tako da sva šla potem na ornk zajtrk na sonček. IZVIRNO SPOROČILO: PikiMiki15 Kraken - tud jaz mam Malićevo, ampak na Viču. Meni je danes sestra med vrsticami namignila, da sploh ne vedo, če bo nazaj (morda samo v ZD Metelkova), si kaj slišala o tem? Sem poskušala kaj več zvedet, pa se ni dala. Držim pesti za vse, ki vas pregled še čaka.
|