bauko -> RE: Junijčki 2018 (21.2.2018 23:26:32)
|
Suuuper, pravzaprav same lepe in dobre novice, če odštejem tiste o utrujenih in zadihanih slonih [sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif] Brez zamere, ampak jaz se na trenutke res počutim kot slon. Hčerko sem že parkrat s trebuhom nehote v glavo sunila, da jo je kar odbilo. [sm=jezicek.gif] Kot da ne znam preračunat, kje bo zneslo iti mimo in kje ne. jooooooojjjjj [sm=jezicek.gif] A ima še katera prenizek hemoglobin? Jaz ga imam 107, kar je baje mejno...in sem dobila neke tablete. Trudim se jih jest čim bolj redno, čeprav priznam, da včasih kar pozabim. Naslednji teden me čaka špikanje za glukozni test. Potem čez dobrih 14 pa spet špikanje - najprej moram dat kri spet na neko testiranje (ne toksoplazma) na zavodu za transfuzijo in potem grem s tem izvidom k svoji ginekologinji, ki me bo spet nekaj špikala, ker sem RH-. Človek bi si mislil, da se tega navadiš...no jaz se še vedno nisem in komaj čakam, da se to neha. Aja, pa še nekaj: doma sicer nekako normalno funkcioniram, pa trenutno sem dobila neke projekte za delat in mi tudi še kar gre, na cesti pa zadnje dni opažam, da nimam več tiste 100% koncentracije. Tega se spomnim tudi iz prve nosečnosti, ko se proti koncu sploh nisem več upala za volan usest, da ne bi naredila kakšne traparije. Sicer pa je otroček vedno večji in močnejši (uf, zdajle sem pa toplo vodo odkrila, ane [sm=smiley36.gif])...heheh, no, v bistvu sem hotela povedat, da so brce iz dneva v dan močnejše. Ampak kljub temu jih hčerki še ni uspelo začutit - vedno prej obupa, dojenček pa kot zanalašč takrat obmiruje. bodite lepo! p.s.: upam, da je tale napovedan sneg in mraz zadnji izdihljaj zime!!!
|
|
|
|