Benaa* -> RE: Marcevke 2018 (20.7.2017 9:03:29)
|
Pozdravljene, tudi jaz se vam pridružujem, prebiram pa vas že en čas. Za mene je to prva nosečnost. PDP še sicer ni za sigurno določen, glede na zadnjo menstruacijo bi to naj bilo 2.3., glede na prvi pregled pa na slikici piše 1.3. Torej potrditveni UZ sem že imela 12.7., takrat sem bila 6t6dni...in se je videl srček. Jutri bom dopolnila 8 teden. Počutim se ok, slabosti ni, daje me edino velika utrujenost, mozolje mam, pa zaprta sem...če bo ostalo pri tem bo to zelo super. Ker pa je to prva nosečnost in sem nova v tem naj povem, da pa me zelo skrbi, če je vse oz. bo vse ok. Ker vem, da je možnost SS v teh zgodnjih tednih še velika, pregledi so vse na 1 mesec, dejansko sploh ne veš kaj se v vmesnem času lahko dogaja ampak s tem obremenjevati in na to razmišljati pač ni OK, tako da je potrebno verjeti, da je in da bo vse vredu. [sm=smiley1.gif] Naslednji pregled imam 9.8., na NS pa sem tudi že naročena. Domačim sva že povedala, širša javnost pa bo izvedela po pregledu NS. Sem zelo previdna, ker sem v lanskem letu dala skoz eno hudo diagnozo in zdravljenje (svojo zgodbo zaupam kdaj kasneje), zato se pred širitvijo novice želim zares prepričat, da bo z bebico vse ok. To, da sem po vsem tem sploh naravno zanosila in še to že v prvem poiskusu je zame en velik ČUDEŽ IN BLAGOSLOV. Srečno vsem.
|
|
|
|