sončkimoji -> RE: Marcevke 2018 (18.7.2017 13:54:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica0511 IZVIRNO SPOROČILO: pikica0511 Pozdravljenii, Cestitke vsem za [sm=rozacrtici.gif] :) Moje pocutje je ok, imam tezave z zaprtjem in napihnjenostjo ampak nic hudega:) Prsi so mi ko dve melone ki bojo vsak cas eksplodiirai hhaha. Danes imam prvi pregled cez eno urooo aaaa drgite pesti da bo vse ok. Mal prej grem na pregled ker imam tezave z scitnico pa ginekolog je svetoval cim prej da pridem. Drugac sem iz Ljubljane. Lep pozdrav vsem:) Puncee hello, Javljam se z vtisi iz prvega pregleda.Super je bilo, vidla sem pikico,slisala srcka in dobila sem slikico.Danes grem da dam kri in vodo:) Sicer zaradi scitnice me bojo vodili v ambulanto za patolosko nosecnost, zdavnica je bila ful v redu, vse mi je pojasnila tako da se enkrar bravo za vseh iz Leonisce.Eno vprasanje imam: sem sprasevala ginekologinjo za nuhalno za kaksno priporocilo pa mi je rekla da grem v porodnisnico.Kaksne so vase iskusnje? Jaz sem imela namet it v Dravljah pri dr.Pusenjaku pa vem da on tud izvaja nuhalno v porodnisnico. Hvalezna za vsako mnjenje in drzim pesti da vse bo dobro za vse nas ❤️ Zdravo, jaz sem imela pri dr. Fabjan. Zelo dobra, me je vleka na 3 razlicne UZ-ke da je bla 100% prepricana da je vse ok. Pa mela sem jo tudi za MORF. Prijazna, vse ti razlozi, pokaze, slikic mi je nrdila miljon [sm=jezicek.gif]. Nina dobrodosla :)
|
|
|
|