sončkimoji -> RE: Marcevke 2018 (24.9.2017 13:16:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: neznanka89 Zivjo punce. Sicer izgleda, da ste vse pobegnile na fb, ampak vseeno se malo javim. V petek sem imela Ns in sem sla iz ordinacije nasmejana do uses. Bebica je super, vse razvito kot mora biti, tveganje pa zelo nizko[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Drugace se pocutje malo izboljsuje. Slabosti so sicer se vsakodnevne, vendar ne tako intenzivne, trebuscek pa pridno raste. Lepo bodite[sm=smiley1.gif]. Zdravo, [sm=smiley1.gif] Ja ocitno so kr zbezale vse na fb :) Super novica, jaz sem tudi bila na NS ampak sem razocarana odsla, oz. sva bila kar oba. Ceprou sem imela v 13t pregled se je vse skupaj tko slabo vidlo, ni pa hotla vaginalni uz narest(mogoce bi se bolje vidlo?) Po vrhu usga je bla bebica na trebuscku v kepici tko da tud spola ni mogla doloct [sm=smiley36.gif] . So pa bili rezultati odlicni. Pocutje je pri meni boljse, samo mleka nemorem prebavljat pa nwm zakaj. [sm=zmeden.gif] apetita pa tudi se ni normano jem, razen tega da mi sadje maalo bolj pase. Drugace pa od 13t cutim bebico tak rahli brc posebaj ko sem obrnjena na bok, ampak ni se toto cakamo prave brce hehe. Sina sem tudi kr precej zgodaj cutila. Lp [sm=nosecka.gif]
|
|
|
|