darlene89 -> RE: FEBUARČKI 2018 (18.7.2017 22:48:49)
|
Živjo punce, se vam še jaz pridružujem :) Najprej čestitke vsem!!! To je moja prva nosečnost in sem še čisto zmedena [sm=zmeden.gif] Sem v 10t nosečnosti, (bolj natančno 9t in 4d) pdp je 16.02. Imela sem že dva pregleda, prvi je bil že v 5t, ko je G potrdila nosečnost, drugi pa takoj en teden zatem, ko mi je naredila še ostale preiskave. V 8 tednu sem dobila zelo močne krče in krvavitev in sem seveda bila prepričana, da je šlo za SS. Takoj sem klicala svojo G, ki me je napotila na urgenco, saj je bila sobota zvečer. Tam so mi naredili UZ in je bilo, hvala bogu, vse ok. Otroček je ravno prav velik, srček je bil, vse ok. Dobila sem Dabroston in Buscopan in seveda bolniško in počitek. Zdaj je vse v redu, krvavitve ni več, krči tudi počasi izginjajo. Ginekologinja mi je napisala še Aspirin protect, jemljem pa še Elevit in Magnesol. Drugače splošno počutje se malo umirja, na začetku mi je bilo zjutraj grozno slabo, sicer brez bruhanja, spat sem hodila ob 19h. Zdaj slabost počasi izginja, utrujena sem še vedno, pa pojedla bi slona :D V soboto imam pregled, komaj čakam, da vidim ali je vse ok. Pri nama so kar hitro izvedeli skoraj vsi. Najbližjim sva povedala že drugi dan, v službi sem tudi morala kar hitro povedati, ker so mi ponudili napredovanje, ki sem ga morala zavrniti. No, tudi če ne bi takrat povedala, bi izvedeli en teden kasneje, saj mam cel mesec bolniško. Kako gre pri vas? lep večer D.
|
|
|
|