laraz -> RE: FEBUARČKI 2018 (19.6.2017 23:44:54)
|
No da se vam pridružim tudi jaz. Rok nekje okrog 20.2., prvi pregled pa 4.7. To je moja 4 nosečnost. 3ja se je žal končala s splavom v 8t, tako da sem kar na trnih. Doma imam že zaenkrat mirno najstnico (jul 05) in razigrano 1,5 letnico (dec 15). Prva narvano, druga po icsi postopku, prejšna in ta nosečnost pa zamrznjenčki. Sem pri drugi hčerki precej krvavela pa je bilo vse ok tako da upajmo da bo tokrat tudi šlo ok, v petek in soboto sem imela manjše krvavitve, krvave kot laske v sluzi, pa sva prišle z gin do zaključka da bo to verjetno vgnezditvena, mogoče je zarodku prekrižala pot kakašna žilica. Krvavitve so se učeraj zvečer ustavile tako da sedaj je ok. Sem pa imela ob pregledu hormona zelo nizke rezultate, tako da je očitno prišlo do kasnejše ugnezditve. Ne uspem se pa sprostit in uživat, ker me kar naprej skrbi kako bo. Nekih znakov nimam, jih tudi pri drugih dveh nisem imela. Edino kava mi ne paše pa spi se mi. Utrujena kar naprej. Čez dan mi ne gre glih za jest, zvečer bi pa vola pojedla. Jaz že vem, da bo tudi v tej nosečnosti sladkorna, tako da že počasi sestavljam ponovno jedilnike in kombinacije. Upam da bomo čvekali skupaj do februarja. Aja, pa v fb skupino bi tudi jaz rada bila vključena, prosim. Lepo se imejte!
|
|
|
|