slovenka -> RE: Januarčki 2018 (24.5.2017 21:08:32)
|
Ojoj, jaz pa že reeeees dolgo nisem bila na RR. Sem mislila, da več ne obstaja. [sm=smiley36.gif] Še čudno, da sem se spomnila gesla... To pomeni, da sem pa že res v letih [sm=nosecka.gif] hihi... Pa vidim, da vas je kar precej takih, ki ste že v 3. noseče... jaz tudi, moja dva sta stara 6 in 8 let, kmalu bosta še eno leto gor. PDP pa mi kaže 31.1., a po preteklih izkušnjah to pomeni, da bo glih za valentinovo rojen [sm=smiley36.gif] ali pa kje za prvi pomladni dan [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] No, danes je bil plusek, bomo morali še malo prekontrolirati, če je res. Se mi zdi vse nekam drugače kot v prvo in drugo, pa tudi prvi dve nosečnosti sta bili zelo različni med seboj. Skratka, če bo vse dobro, bi se vam kar pridružila tu in tam. Pri prvi sem bila non stop na RR, pri drugem pa tudi nekaj... sem stara 37 let in se spomnim, da smo imele pred leti take nosečke in sem si mislili, ojoj, ste pozne [sm=jezicek.gif] Vas bom z veseljem spremljala. Jaz morda nisem tako zelo vzhičena kot prvič, tako da bomo še kar malo počakali, preden pokličem svojo ginekologinjo... pa ko vem, kako bo skimavala z glavo... zakaj bi imel nekdo pri 37. otroka... da bo imel pri abrahamu tečnega najstnika. To mi je rekla že enkrat... [sm=jezicek.gif] Pa v službi bodo v šoku totalnem, ampak me ne briga. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|