ani87 -> RE: Januarčki 2018 (17.5.2017 17:12:42)
|
Pozdravljene vse nove članice in seveda čestitke vsem [sm=modricrtici.gif] [sm=duda.gif] Nekaj časa me ni bilo tu pa vidim, da se nas je že kar nekaj nabralo, sem zelo vesela, da nas je že toliko. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mene še 6 dni loči do prvega pregleda...sem že tako neučakana, komaj čakam da vidim najinega [sm=duda.gif]. Vso srečo tudi vsem ostalim, da čim prej dočakamo prvi pregled in seveda, da bo vse ok. [sm=duda.gif] Tiste, ki imate izkušnje...koliko prej se je potrebno naročiti na nuhalno? A so dolge čakalne vrste? Glede znakov.... Meni je bilo prejšnji teden pogosto rahlo slabo, ta teden mi je samo zjutraj - dokler nekaj ne pojem, potem je vredu. Posledično imam velik apetit in se moram prav nazaj držat. Najhuje je, ker mi je prejšnji teden najbolj pasalo sladko. [sm=zmeden.gif] Zanimivo je, da mi kava sploh več ne paše - prej sem je spila v hektolitrih, zdaj pa ne zmorem niti 2 požirka. Si nisem mislila, da bom kdaj sposobna funkcionirati brez nje. [sm=smiley36.gif] Prsa so tudi pri meni ogromna ([sm=jezicek.gif]) in občasno precej občutljiva. Pa napihnjenost....[sm=smiley13.gif] A se vam že kaj pozna, da so bolj tesne hlače? Jaz imam pri določenih hlačah že kar težave, me ful tiščijo...pa tud na občutek je trebuh bolj trd...sem pa v 8. tednu...a je to normalno, da se že malo pozna? Sicer po kg se ne pozna veliko (+1kg), tako da je mogoče to tudi posledica napihnjenosti. Tudi ponoči, ko spim včasih čutim to napihnjenost tko da kr težko najdem pravi položaj...kaj šele bo... Drugače se poskušam čim več gibati, tudi telovadim, ko mi paše....sem že pred nosečnostjo tekla, tako da sem sedaj šla tudi tečt (seveda s počasnejšim tempom), da se ne zaležim preveč [sm=zz_running.gif] A ste že komu povedale? Midva imava namen naslednji teden po prvem pregledu povedat domačim. [sm=bravo.gif] Ker živimo skupaj je včasih kar težko skrivat. [sm=smiley36.gif] Tudi jaz vam želim en lep sončen dan in vse dobro...[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|