Niki13 -> RE: Novembrke2017 (12.4.2018 13:31:37)
|
No da ne bi bilo vse enostavno so mi premaknili operacijo na naslednjo sredo, imela sem pa ze vse organizirano za ju.tri...sedaj pa ponovi vajo z organizacijo ( saj sama ves koliko je je z dvema otrokoma )..uf uf uf... Ja v narocju pa itak noce vec biti drugace kot sedecke...tudi, ko jo nosim okoli jo moram pod ritko drzat (recimo da sedi ) in skozi trebuscek, da ji vseeno tezo jaz drzim...ma prehitevanje se mi ne zdi smiselno, se pa popolnoma strinjam, da jim je potrebno cim vec izkusenj pokazati, da bodo "vedeli" da sploh obstajajo...jaz mojo obcasno tudi po postelji ucim kako se vrti in trebuscka na hrbet in obratno...pac pokazem, predstavim kot zanimivo pol pa se bo ze sama odlocila kdaj to izpeljati [sm=bravo.gif] .... Mi smo imeli vpis ze do konca februarja...in smo tudi dobili odgovor, da nismo sprejeti kar je logicno, saj ne more v vrtec s 01.09., torej sedaj morava cakati do septembra ko bodo napolnili vse vrtce in razporedili vse otroke, da vidimo kje in kaj nama bo ostalo fraj za vpis z 22.10...jaz upam, da dobim in seveda gre v vrtec, ker drugace je nimam kje pustiti jaz pa grem delat...sicer vpisala sem jo z 22.10., ampak dejansko jo bom pa peljala v decembru, saj dokler sem doma bom se jaz uzivala z njo...s sluzbo naceloma zacnem nekje januarja tako, da.... ( imam cca 100 dni dopusta za koristit prej )..tako, da bom se videla takrat kdaj it delat... Vceraj sva imele cepljenje pa kao po novih smernicah naj bi do 6 meseca samo dojila......no jaz sem povedala, da je ta mala fuuuul zainteresirana za hrano in da imam namen zaceti pri 5-ih mesecih pa se je strinjala pediatrinja...prehitevala ne bom...po operaciji, ko se malo opomorem bom zacela in bo ravno imela 5 mesecev pa kak dan...do takrat pa se ne bom se matrala naj kar mlekeca pije [sm=smiley36.gif].... Ti si pa ful hitro zacela....koliko ima sedaj tvoja? Nima se pet mesecev ne?! Ma prvo kar si ji ponudila je bil krompir in cvetaca ali ste zacele ze prej s cim drugim??? Jaz bom enako kot pri prvemu naredila..prvo samo malo korencka, potem samo malo krompircka, pa loceno bucko in potem zacela to malo mesat in dodajat preostale stvari...po kakih 2 tednih pa pocasi se s sadno malico zjutraj...sicer bom videla sproti tudi kako bo ona sprejela...
|
|
|
|