pika poka 1 -> RE: II pričakujemo MARCA 2017 (9.3.2017 12:24:06)
|
Lep pozdrav drage moje! [sm=rozica.gif] Po nekaj mesecih se vam spet oglašam. Upam, da me niste pozabile [sm=smiley1.gif] Po decembrskem neuspehu sem se odločila, da se odklopim malo od foruma in razmišljanja ter računanja ovulacij. In do danes nama še ni uspelo zanositi [sm=smiley13.gif] Vsaki mesec se borim z žalostjo, ampak se potem hitro poberem. Prejšnji mesec je pa še mojega dragega zlomilo, ko se je do zdaj precej dobro držal. Midva sva že od začetka govorila, da če nama drugi otrok ni usojen, da pač boma ostala pri enem. Vsaj moj je rekel, da ni šans, da ga spravim v te razne postopke. Do prejšnjega meseca je bil takšnega mišljenja. Potem pa me je presenetil z idejo, da pa bi se le naročila v neplodnostno ambulanto. Skoraj me je kap, si lahko mislite [sm=smiley1.gif] In ker sem od januarja, ko sem bila pri G še imela napotnico, sem naju prejšnji mesec tudi naročila in sva dobila datum 1.6. Če do takrat ne uspe naravno, greva na posvet. Sploh ne vem kako to zgleda. Hvala sončektvoj, da si se ravno pred kratkim malo razpisala o prvem obisku [sm=smiley1.gif] Pa kaj se bo še to vkleklo potem...od prvega obiska...pa glede na to, da nisem rosno mlada...z mano je vse OK, je rekla G na januarskem pregledu. Vidim, da se nekatere stare borke še vedno trudite [sm=smiley13.gif] Pošiljam vam veliko pozitivne energije in upam, da se vam čim prej nasmehne plusek. Lahko me napišete na seznamček, da je tokrat ne pričakujem 24.3. (vzela sem neko zlato sredino, glede na to, da sem mela zadnje mesece M nekje na 28 do 33 dan). Upam, da mi bo vpis na seznam prinesel srečo in da se naslednji mesec ne bom spet vpisovala [sm=smiley1.gif] Pozdravček
|
|
|
|