sončektvoj -> RE: II pričakujemo MARCA 2017 (6.3.2017 14:49:23)
|
Pozdravljene :) Berem vas redno, zdaj pa da se še malo javim. Te dni sva imela prvi posvet v ambulanti za zdravljenje neplodnosti (če katero zanima kako to zgleda) Trenutna diagnoza PCO (osebna G), trudimo se 2+ leti, 6 mesecev Klomida in spremljanja ovulacij, brez uspeha. Malo te povprašajo o prebolelih boleznih, prejšnjih nosečnostih itd., dolžini ciklusov. Jaz sem dobila napotnice za pregled hormonov 2-5 dan cikla (LH, FSH, prolaktin, testosteron, E2, ščitnica itd.), spolnih bolezni in pa UZ rodil v sredini cikla. Moj je dobil 2x spermiogram v razmaku 3 mesecev. Ponovno imama datum konec maja. Rekli so še, da mi bodo po spermiogramu, glede na to da sem imela res grdo razlit slepič, še preverjali prehodnost jajcevodov in morebitne zarastline. Tako da sklepam da me bodo dali kar na laparaskopijo. Vse skupaj moram reči, da ni bilo neprijetno. Zdravnica je bila super prijazna, moj dragi je pa navdušen da se stvari končno malo premikajo. Jaz pa samo upam, da so jajcevodi ok, da ne pade še kak IVF. Drugače pa zdaj 08.03. čakam [sm=hudicek1.gif], da lahko grem dati kri. Držim pesti za vse nas [sm=bravo.gif] P.S.: Ve kdo kaj se je zgodilo z MartinoTajo? Nazadnje je spet imela črtice, zdaj pa nič več ne napiše.
|
|
|
|