Linch -> RE: Septemberke 2017 (6.9.2017 16:53:35)
|
Čestitke vsem mamicam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] PA srečno in zdravo naprej[sm=bravo.gif] Jaz sem bla na ctgju danes, baje je vse uredu, mi je uz naredila pravi da se lepo giba, diha.. da je res manj plodovnice ampak ni panike .. u petek spet :) Punce, kako izgleda to otrdevanje trebuha, jaz imam kdaj napet trebuh, ampak kolikor čutim je to zato, ker se tako premakne, da z nečim ven tišči, je trdno, napeto predvsem na vrhu trebua, nižje dol niti ne ... otrdevanje, ki je znak da se kaj dogaja je čez cel trebuh? Rok imam v nedeljo, čeprav je danes ugotovila babca, da imam ubistvu tri roke napisane, eden "šele" 14. :) Bomo vidli kako se bo mali/mala odločil/a :) Sem pa počasi tut jaz nestrpna in neučakana, da dobim ta mali čudež v roke [sm=smiley27.gif] Čudno mi je, ker me ni tak strah, kot berem ponekod, da je strah poroda bodoče mamice. Mogoče boljše tako, bojim pa se, da sem premalo pripravljena.. če se na to sploh lahko pripraviš... Strah me je samo tega, ker nevem kako poteka zadeva, čisto tko, v praksi, postopki... ampak saj bom prej ko slej izvedela kajne [sm=smiley36.gif] Naj luna poskrbi samo za ugodne vplive na naše trebuške in dojenčke :)
|
|
|
|