annnaa -> RE: Septemberke 2017 (31.8.2017 12:07:53)
|
Sem še jaz iz pregleda! Plodovnica je čista, pretoki skozi popkovino so super. Baje se ima naše dete prav fino v bušiju in nič ne kaže na to, da bi kmalu rodila. Ni pa gledala kako je velika in težka, itak se hitro zmotijo. Mi je kar fajn, da ne bi jaz paničarila, če bi rekla da ima nad 3800 g. Mi je zatežila zaradi mojih pridobljeni kilogramov. Itak mi bo šlo vse dol, ne vem kaj se ona s tem obremenjuje, hehe. Super tudi za vajine preglede Tara9 in souldancer! Uf, upam, da ni tvoja soulldancer tako težka! Itak hitro falijo za 500 g, ja! srecnosrce, super, da si pozabila na porod in da uživate z družinico. O patronažnih sestrah imam pa jaz bolj slabo mnenje. One gredo ravno tako k diabetikom, starostnikom na dom in seveda frišnim mamicam. Za moje pojme niso vedno pravi naslov o podajanju nasvetov, ker niso za to specializirane. Ajd, da bi hodile samo mamicam z dojenčki. Sem že velikokrat slišala slabe stvari o njih. Sploh kar se dojenja tiče, ker o tem niso zadosti poučene. Če ti govori tudi druge stvari, kot v porodnišnici, pa tam se ukvarjajo samo z dojenčki,... Kaj pa vem. Samo opozorim, ne mislim nič slabega!
|
|
|
|