Ribica **
|
Jaz sem bila prejšnji vikend na bazenu, pa ne vem, če nisem imela potem enega blagega vnetja ali se je pa samo količina izcedka spet povečala, ker nič ne srbi ipd. Drugače je morje/Kolpa ziher boljša izbira, sem se pa tudi na morju vsakič preoblekla, ko sem prišla iz vode in je bilo vse ok. Čisto druga zgodba kot pri E, ko sem imela skoz vnetja. Sicer se nama pa obema še vleče prehlad, pri E je to že več kot en teden, pri meni skoraj en teden, sem že sita smrkanja in pekočega grla. Vsaj vroče ni. Je pa danes spet jokala, da ne v vrtec in tam pred sobo je kar zablokirala, ah ja, ne vem kako bomo to pol hendlali, ko bom doma. Ker zdaj pač moram it v službo. Jo bo moral večkrat očka peljat očitno, sam kaj, ker je itak že doma jokala, da ne gre v vrtec, tam ji je potem sicer čisto ok. Ime - imava 4, možu je eno všeč, meni drugi dve, četrto je samo malo za rezervo in zavajanje firbcev Zdaj mu pravimo Srečko in ko E kdo vpraša, kako bo bratcu ime, reče, da je Srečko. Tu ne dajeva izbire otrokom, nisvaza E ta večjega spraševala, niti jima zdaj ne dajeva izbire, ker itak nama ni nič všeč. Za punčko imam izbrano eno ime, fant je pa trd oreh. Pa še spreminja se tekom nosečnosti. Se bova odločila, ko ga vidiva. Jaz sem pa glede CR še v statusu quo, je rekel zadnjič G, da bomo premerili otročka in da če je kaj manjši kot E, da lahko razmišljamo o vaginalnem porodu, če ne pa CR okrog roka. Tako da malo upanja še imam, da se morda izognem CR. :) Jaz tudi mislim, da bi še šlo srečanje skozi, bomo pa mi vsi trije, da meni ni treba vozit :)) Nam ni problem priti v tvoje konce, Nastja, naj Malinca pove, če ji je predaleč. od dansas bi pa nekje mogla imet še mail od našega prvega srečanja, pa ji lahko pišemo, če bomo se uspele uskladit, ona je tudi blizu potem.
|