rumena1
|
Pozdravljene punce! Čas me dohiteva, prehiteva... eh, ne pridem zraven. Nastja draga resnično upam, da si že vsaj malo bolje in pri močeh. Po porodu je mamica tako utrujena, pri tvoji zgodbi in še majhnemu otroku doma, pa si težko predstavljam. Kaj vse se lahko zgodi mamicah ob porodu. Huh. Pogumna si in močna, da vse zmoreš, samo res ne pretiravaj. Naredi samo tisto kar moraš. Jaz imam kar pestro zadnje tedne. Zdaj sem imela po 2x na teden popoldne predavanja in izpite. Imam samo še enga za opravit, junija pa še matura . tega me je šele groza, tole en po en izpit še gre, samo kje bom vse js na koncu znala. Eh bom že, Mala je že tretji teden v vrtcu. Zdravje tokrat služi, razen smrkavega nosa nič hujšega. Se pa ne da zlahka. Prvi teden je bil skoraj ves čas ati z njo, zdaj že drži od 8.00 do približno 11h, ko se spravljajo spat. Vzgojiteljica pravi, da se malo že zaigra v glavnem pa je v naročju, da ne joka skos. Srota mala. Rada bi, da bi začela še s panjem v vrtcu, da glede na njen odziv že cel teden odlašava. Doma pa itak, jok, mami, mami, zobi šitrke rastejo (imamo do sedaj samo vse enke in dvojke zunaj). Danes se je ponoči zbujala na dve uri. Kot bi bila novorojenček . Komaj sem se zjutraj, vstanem pred 6h, spravila iz postelje. Dermatitis se nama je pa končno malo umiril, da jo vsaj to ne budi ponoči. Moja služba je super. Tale polovička mi je zakon. Imam ravno prav zadolžitev, da mi ni preveč v breme, ampak v izziv, kar imam za narediti. Ko pridem iz službe je princesa že doma, tako, da imam zdaj še manj časa za vse. Komaj se zorganiziram, da uspem še zraven kaj za šolo naredit. Upam, da začne spat drug teden v vrtcu. Potem bo pravi luksus. ker bom končno imela čas, da naredim vse stvari, preden bo doma. Potem itak ne naredim nič. Zvečer pa, kakor kdaj...včasih zaspim kar z njo, včasih pa še delam za službo ali šolo. Mi je pa super, ker sem spet nazaj v delovnem procesu, da nisem samo doma. Se bolj živo počutim. Ribica tebe je pa tole orng doletelo. Najprej viroza, zdaj pa še noga. Mislim, da ti vesolje sporoča, da je čas za umiritev in počivanje . KOmaj čakam pomlad, ker tole je pa res že višek. Prav veselim se dni, ko bomo po cele popoldneve zunaj. Žabice v naši mlaki so že v akciji. Je polno mresta Dansas že skos te hočem vprašat, kako je kaj zdaj pri vas, ko je ata doma? Verjetno precej bolj umirjeno, ker on lahko otroke razvozi zjutraj ti pa v miru samo sebe odpelješ v službo Aha punce, skoraj sem pozabila vas vprašat koliko se kaj vaši sončki še dojijo (tiste, ki še dojite). Pri nama je prav noro, čez dan nujno dvakrat, včasih še večkrat, ponoči pa 3-4x odvusno kolikokrat se zbudi. Men se zdi to že mal tu mač. Samo zdej ima toliko sprememb, vrtec, na en spanec smo prišli , čeprav je popoldne tako sitna včasih, ker komaj zdrži, mene ni več toliko doma, ker ima kar naprej nekaj popoldne... Upam, da se vse čimprej umiri, da počasi zmanjšava vsaj. Jaz bi že tako kaj mlečnega pojedla. Sem na dieti že eno leto . Pia kako sta vidve s kožo in srbenjem pa dieto? SEm sigurno pozabila 100 stvari. Aha Puppa tvoja res veliko govori, naša je bolj pri osnovnih besedah, ampak dosežt zna pa marsikaj, je prava trma trmasta. Lepo bodite
|