rumena1 -> RE: Oktobrčki 2016 (14.3.2017 21:31:18)
|
Hej mamice! Včeraj smo imeli 5 mesecev in je dobila prvo kašico-korenčke, danes pa krompir in korenček v upanju, da ji bo malo bolšega okusa. Je bla tako hecna-hrano ima na jezičku potem pa nima pojma kaj naj naredi z njo, ne pljune in ne pogoltne ampak tako nesrečno čukasto gleda[sm=jezicek.gif]. Zabava za vso družino. Po časi bo že pogruntala. Aja, dve žličke je pojedla, dovolj za začetek. Zunaj je prava pomlad[sm=bravo.gif]. in naši otroci so končno zdravi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Tamala še pokašlja, ampak je že super. Spimo še vedno ne[sm=zmeden.gif]. Zbudi se ene 6x na noč-ali je ali ji dam dudo, skratka cel žur mava[sm=smiley13.gif]. Je bla tako sitna in jokava zadnje dni, da groza, upam, da so zobi, ker drugače si ne upam predstavljat kaj bo šele takrat. Si pa zdej čez dan namesto, da lazim na vse sprehode, naredim maraton luksus pred hišo[sm=jezicek.gif]. Malo zapeljem v vozičku ene parkrat po dvorišču. da zaspi, js pa kavo in berem knjigo na soncu. Se počutim, kot na dopustu. Drgač pa se me je pomladno posravljanje zagrabilo:kr nekaj prelagam, zlagam... fajn, sam ko vedno zmanjka časa, da bi kaj do konca postorila. Pikica pralni stroj že pere. Sicer šele dva dni, sem se načakala, pa cev je zaenkrat napeljana kar v umivalnik, ampak perem[sm=bravo.gif]. Nič več dol k tašči[sm=bravo.gif]. Je ful tih ampka ti novodobni stroji, tako dolgo perejo da groza. Komaj kak program se da skrajšat, pa še ta kr pere in pere, čeprav bi po času že mogu nehat[sm=zmeden.gif]. Sej se ga bom navadla. Pia en nasvet,da ti ne bodo dedi in babica budili otroka (si omenila, da imate podoben problem z glasnostjo v hiši). Naštimaj uspavanke in potem ostali zvoki niso tako moteči. Meni je to bolj pozno potegnilo in sem se večkrat jezila, še posebej , ko je se začne delo okrog hiše in glih, ko dete končno zaspi, dedi začne zabijat okol hiše, al pa kako mašino zažene[sm=smiley36.gif] Bučka teto si pa res hitro dobila. Pri prvem otroku sem jo dobila po več kot enem letu. Upam, da bo tokrat enako. Sem pa vesela, da je blo sinkotu fajn v vrtcu[sm=smiley1.gif]. Sem bila danes na roditeljskem sestanku za sina, potem pa je imel Juhant predavanje. Je razlagu kako mame oddajajo male otroke v vrtec: mami je težko, otroka, da s težkim srcem,potem je seveda se otroku težko, ko gre iz vrtca se zjoče, in pove, da če je tako naj rešimo straši problem in otroka pelje ata. Je reku: ata otroka odda in si oddahne[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]. Fajni je bil. Upam, da se vaši prehlajenčki čimprej pozdravijo, in da se kaj naspite. Js sem začuda že dva dni polna energije, kljub nespanju. Pomlad dela zgleda[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|