Damuš -> RE: Majčice 2017 (18.9.2016 15:53:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene je ravno danes zjutraj čisto potrlo in sem mislila, da je tudi z mojo nosečnostjo konec [sm=zmeden.gif] Sem imela zjutraj krvav izcedek nekaj časa in sem takoj pomislila na najslabše... Sedaj se mi zdi da je bolje in ni več krvi, tako da sklepam, da je vse vredu (verjetno bi bilo veliko več krvi, če bi šlo dejansko za splav?). Do pregleda je še kar dolga, ampak sedaj nevem ali bi mogoče klicala in omenila to ginekologu. Kakšne so pa vaše izkušnje s tem? Je šla katera kaj prej na pregled, če je omenila, da krvavi ali kaj podobnega? Verjetno kaj veliko tudi ne morejo narediti tako zgodaj, da bi karkoli preprečili... Upam, da bo vse vredu...[sm=zmeden.gif] Anonimna [sm=racka.gif] Žal te moja izkušnja ne bo potolažila. Pri meni se je začelo z roza sluzjo (čisto malo, samo na papirju, ko sem se obrisala). pa so rekle punce, da je to čisto normalno v N. Čez nekaj ur pa se je pojavila kapljica krvi, ki se je v roku 2 ur spremenila v krvavitev. Ko sem naredila test N, mi je pokazal negativno (en teden prej sem naredila vsaj 5 različnih testov, ki so bili vsi po vrsti pozitivni). Poznam pa punce, ki so krvavele prve 3 mesece redno, pa imajo sedaj že vse otročke v naročju, tako da ... Na tvojem mestu bi se jaz šla pokazat.
|
|
|
|