Anonimen -> RE: Majčice 2017 (13.9.2016 17:20:21)
|
Ja enako - po treh pozitivnih testih (dva BC, kjer se je črtica tako rahlo videla, da sem jih skoraj vrgla v koš brez da bi dodatno pogledala, in en Clear Blue, kjer je bil jasen plus), se počasi privajam na idejo, da sem noseča. Še ko sem videla jasen plus kar nisem mogla verjeti, čeprav sva planirala... To je drugače moja prva nosečnost in ker nimam popolnoma nobenih znakov se še kar sprašujem ali sem sploh noseča, saj se ne počutim popolnoma nič drugače. Sem mislila, da bom "vedela", pa če ne bi po naključju naredila testa sploh izvedela ne bi in bi ga veselo žurala naprej [sm=zmeden.gif] Saj si ne želim slabosti ali kaj podobnega, kot imate nekatere, ampak sem mislila, da bo vsaj kakšen znak, pa nimam nobenih klasičnih znakov (boleče prsi, špikanja, slabosti...). Še pogosto lulanje ni nič novega saj sem bila že prej vsako uro na WC-ju [sm=smiley36.gif] Zadnje dva tedna mogoče malo težje vstajam zjutraj, ker sem zaspana, ampak vseeno sem bila enako aktivna kot prej in nisem imela nobenih težav (tek, hribi, vaje z utežmi...). Tudi sestra je rekla, da lahko z aktivnostmi brez problema nadaljujem, če sem to počela že prej, ampak mogoče bom z utežmi vseeno kmalu prenehala. Glede na različne spletne preračune naj bi bil rok okoli 8.5., prvi pregled pa imam čez tri tedne. Do takrat se sploh ne upam veselit ali delat kakšnih planov, ker se mi celotna stvar zdi še vedno precej surrealna [sm=smiley1.gif] Iz enakega razloga ne misliva povedati nikomur do takrat, saj trenutno vidim še preveč scenarijev kaj vse bi lahko šlo narobe. Pa uspešno nosečnost in hitro bežanje dni do prvih pregledov [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|