Anonimen
|
Super za pregled Očitno se bodo počasi zvrstile... Jaz ga imam šele 8.11., tako da se bom še načakala Dejansko sploh nevem v katerem tednu naj bi zdej bla, ker glede na ZM bi imela PDP okoli 8.5.2016 in po tej logiki sem tudi okoli 11 tedna, ampak na prvem pregledu, je bila pikica še tako majhna, da je ocenil, da bo rok verjetno bolj proti 20.5., tako da po tej logiki sem potem šele 9. teden. Zato mi je tudi dal datum za nuhalno, ko bom v 12. tednu glede na ultrazvok. Dokončen datum mi bo pa potem na nuhalni določil. Glede na moje čudne cikle mislim, da bo dejansko bolj prav kasneje... Uff celodnevno bruhanje, boga - si sploh ne predstavljam. Morm res potrkat, da sem mela srečo in mi ni bilo nič slabo. Mogoče mi kdaj zjutraj ali zvečer, samo za par minut rata slabo, ampak kuj mine. Se mi pa zdi, da mam grozn apetit zadnje čase, sploh za kakšn junk food ala pica in Mcdonalds Če bo šlo tko naprej bom širi kot dal, kar me resno skrbi, tko da se morm kar mal gledat kok jem... Verjetno ste še vse na začetnih kilogramih, ane? Sej zdle če se zrediš se zarad hrane in ne otroka Men niha kilogram dva gor, dol, odvisno od dneva. Se pa kljub temu da mislim, da sem lačna skoz blazno napihneno počutm Drugih simptomov pa še kr nobenih... Mogoče sem mal hitrej razdražena in to lahko hormonom pripišem Pr nama pa še čist noben ne ve. Sem kr ponosna, da nisva nobenmu povedala in mi je res všeč, da samo midva veva. Tko taka inside secret Sem mela plan po prvem pregledu povedat, pa nevem zakaj nisem, tko da sva se zdej odločla, da kar do nuhalne počakava. Mi še bolj ustreza - moja pesimistična narava gre kuj na najslabšče scenarije in če bi vsem že povedala, da sem noseča in bi blo kej narobe, res nebi mela volje in živcev vsem razlagat kaj je blo narobe - upejmo, seveda da bo vse vredu; tud glede na prvi pregled nimam razloga kaj slabega pričakovat, ampak se še kr ne morem čist sprostit in sploh navadit na idejo da sem noseča... Anonimna
|