|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2017
7.10.2016 10:25:48   
taly26
Lepo pozdravljene tudi jaz bi se vam pridružila. To je moja druga nosečnost.user posted image Danes imela prvi pregled.pdp 27.5.
mi je pa bilo čudno da nisem dobila materinske knjižiceima katera isti primer???
Z veseljem se vam pridržim tudi na fb v čveku..Dorskiy ti pošlem podatke na zs..

Lep pozdravček taly

(odgovor članu Newby)
Neposredna povezava do sporočila: 326
7.10.2016 10:32:43   
Anonimen
Nove user posted image dobrodošle user posted image Upam, da se nam kmalu pridružite na FB.

@Laurinica: Sicer pa tudi jaz na prvem pregledu še nisem dobila materinske knjižice, bom na naslednjem, po nuhalni. Očitno dost običajen postopek.

(odgovor članu Newby)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
7.10.2016 11:24:52   
Sanček
Pozdravljene punce. Imam vprašanje... namreč sama imam težave s sčitnico nekje 3 leta, predvsem mi nihajo vrednosti ščitničnih hormonov... enkrat ok, enkrat slabo... Imela sem že tablete euthyrox ki mi od začetka(3 mes.) niso pomagale, potem so mi mi povečali vrednost je blo ok, ampak sem jih slabo prenašala(kar naprej sem imela menstruacijo, in bila sem cela čudna...) in nekje po pol leta jemanja in teh poskusnih trajanjih da se bo vse umirilo, mi je rekel zdravnik naj jih preneham jest. in potem je bilo isto- pri svojem zdravniku vrednosti slabe potem v tirološki ambulanti normalne,... skratka prejšnjo sredo sem imela pregled v tirološki ambulanti, rekla mi je da je predvsem v prevem tromesečju pomembno da so hormoni ok, in da to v času nosečnosti bolj spremljajo... in da če bom mela v krvi vrednosti slabe mi bo predpisala tablete. In ker še včeraj nisem dobila izvida sem klicala sestro in mi je povedala da sem imela vrednost 2,65 (normalno) ker je nekje do 3,7 normalno in da mi je napisala zdravnica vseeno da naj začnem s terapijo in da imam čez 3 mesece kontrolo... (no mogla sem opisat problem da veste zakaj se greuser posted image ), zanima me pa kaj ve menite je vseeno dobro začet s hormonskimi tableti kljub trenutno normalnm vrednostim, oz kaj bi ve naredile??
In mislite- ker je treba to v času nosečnosti bolj spremljat da je čez 3 mesece dovolj hitro- jaz sem pričakovala da mi bo rekla da morem vsak mesec dat kri sploh ker ne vem kako bo terapija sploh delovala- po prvih slabih izkušnjah...

in pozdrav vsem novim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 328
8.10.2016 10:38:27   
lunica23
Tudi jaz sem dala čez 1 pregled in nisem dobila materinske knjižice. Je rekla da jo dobim pri naslednjem pregledu. Tako da očitno tako večina dela. Po mojih izračunih naj bi bila v 8t in 1 dan, po izračunu ultrazvoka pa 7t in 4d. Naslednji pregled imam v 10t in 6d, pa mi je rekla sestra, da naj se šele po naslednjem pregledu naročim na NS. Pa me zanima koliko časa se približno čaka na NS? Bi šla kar v Postojno ali pa v Dravlje

(odgovor članu Newby)
Neposredna povezava do sporočila: 329
9.10.2016 14:39:01   
Anonimna4
Hejla nosečke :) evo, tudi jaz se vam pridružujem. Sem pred par dnevi izvedela da imam rok 26.5., tako da se vam sedaj lahko uradno pridružim user posted image Ali obstaja tudi kakšna skupina na facebooku?
Lepo bodite in pazite se :)

(odgovor članu lunica23)
Neposredna povezava do sporočila: 330
10.10.2016 9:37:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna4

Hejla nosečke :) evo, tudi jaz se vam pridružujem. Sem pred par dnevi izvedela da imam rok 26.5., tako da se vam sedaj lahko uradno pridružim user posted image Ali obstaja tudi kakšna skupina na facebooku?
Lepo bodite in pazite se :)

Imaš ZS.

(odgovor članu Anonimna4)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
10.10.2016 10:43:16   
Petra90
Hoila nosečke :) Dorskiy pisala sem ti zs da me dodaš v skupino na fbju :) se veselim čvekanja z vami :) pričakujem pa 3jega otročička, pdp pa imam 30.5.2017 :)

(odgovor članu Dorskiy)
Neposredna povezava do sporočila: 332
10.10.2016 14:40:07   
žwerčica
Jaz sem za nuhalno klicala prejšnji teden in sem dobila datum 25.10., takrat bom v 12 tednu. Šla pa bom k Pušenjaku v Dravlje oz. zdej so se preselili (so blizu MC v Šiški).
Naj povem da sem si kupila Angelsounds in z veseljem vsak večer poslušam otročkov hitri srček. Čeprav piše da se utrip sliši od nekje 12 tedna dalje, ga jaz slišim že od 9tega :) Prav pomirja me in vem da je vse OK.
Kako pa kaj vaše slabosti? Jaz sem od 6.tedna bruhala kot nora, sedaj pa se mi zdi da se stanje malo izboljšuje..vendar še vedno moram pazit da nisem lačna...ker če sem, potem je 100% na sporedu bruhanje. Aja, pa nisem si mislila da me bodo nekateri vonji tako motili...npr.odišavljen toaletni papir-groza! :)
Tiste ki ste iz Lj, kje boste obiskovale šolo za starše, če sploh boste?

(odgovor članu Petra90)
Neposredna povezava do sporočila: 333
10.10.2016 15:30:55   
natty23
Hei dobrodošle vse nove nosečke in čestitke.Ja na nuhalno sem se tudi kaz naročila v Dravlje oz.sedaj tam ja blizu MC Šiška:)
Jaz imam datum 28.10 in bom tudi v 12 tednu....:)
Vem,da je ena spraševala po F skupini,lahko tudi meni piše zasebno sporočilo.Jo lahko dodam.Glede nuhalne se naroči enkrat po 1.pregledu,tako ali tako te bodo naročili nekje med 11 in 14 tednom:)
Lepo pozdravljene:)

(odgovor članu žwerčica)
Neposredna povezava do sporočila: 334
10.10.2016 15:32:18   
natty23
Aja glede slabosti...meni je bilo sprva 14 dni ves dan ( 7-9 tedna),sedaj oa zjutraj in če sem lačna...bruhala sem enkrat....upam da zadnjič.Sedaj sem v 10 tednu in srčno upam,da se počasi umirja:)

(odgovor članu žwerčica)
Neposredna povezava do sporočila: 335
13.10.2016 7:54:10   
Story
Hej punce!
Tudi mi smo v pricakovanju, se pa zaradi slabe izkusnje pred 3 meseci ne upamo cisto sprosceno veselit:/ drugace pa cakam na pregled, ki ga imam drug teden v torek...pdp pa po mojih izracunih 26.5.2017 :)

(odgovor članu taly26)
Neposredna povezava do sporočila: 336
13.10.2016 7:57:18   
pomočnica vzg.
Živjo! A je katera iz lj? Namreč nimam več fb...

(odgovor članu Story)
Neposredna povezava do sporočila: 337
13.10.2016 8:04:38   
pomočnica vzg.
Živjo! Je katera iz Lj? Namreč nimam več fb...pregled imam naslednji teden v sredo...neučakana😊pdp sem si izračunala okrog 27.maja...Po prvi nosečnosti sem imela čisto zmešano menstruacijo...

(odgovor članu pomočnica vzg.)
Neposredna povezava do sporočila: 338
13.10.2016 9:58:41   
Zabonka27
Sem pisala Dorskiy za FB skupinico na ZS, ker mi tale forum ves cas steka.

Cestitke vsem noseckam! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 339
13.10.2016 10:02:17   
Zabonka27
Sem poslala ZS za vclanitev v FB skupinico.

Cestitke vsem noseckam user posted image

(odgovor članu Newby)
Neposredna povezava do sporočila: 340
14.10.2016 16:06:37   
nosečka2
Živjo!

Naj se vam še jaz pridružim. PDP imam 5.5.2017. Tako da imam že naslednji teden nuhalno svetlino, ravno ko bom v 12. tednu. Tole je moja druga nosečnost in je čisto drugačna od prve... Mi vsi pravijo, da to bo sigurno punčka user posted image , prvi je bil fantek, ki bo star dve leti.

(odgovor članu Zabonka27)
Neposredna povezava do sporočila: 341
15.10.2016 11:55:36   
Dorskiy
čestitke user posted image mene tudi čaka nuhalna, v ponedeljek. user posted image

(odgovor članu nosečka2)
Neposredna povezava do sporočila: 342
15.10.2016 21:05:21   
DollyC
En lep pozdrav še od mene ;)

Tudi jaz bi se vam pridružila. Takole, tudi jaz pričakujem enega majčeka, sicer rok naj bi bil 16.5. To je moja 3 nosečnost (čisto presenečenje) hi hi hi. Doma že imam punčko staro 4 leta in fantka ki je ravno dopolnil 1 leto. Tako da ja, bo tudi pri nas pestro.
Sem videla za facebook skupino, da je že narejena in bi se pridružila.

Upam da preživljate lepo nosečnost. Jaz se spopadam z nenehnimi slabostmi, bruhanjem in utrujenostjo do neba in nazaj. Vendar glede na prejšnji 2 nosečnosti pričakujem da to mine z dopoljnenimi 3 mesecami.

(odgovor članu Dorskiy)
Neposredna povezava do sporočila: 343
16.10.2016 20:40:59   
liliputi
Zivjo.

Rok imam 4.5. V sredo pa gremo vsi domaci (obe hcerki in moz) na nuhalno :) vsi ze komaj cakamo da vidimo nase detece user posted image .

Prosim ce lahko se mene dodate v fb skupino.

Hvala :)

(odgovor članu DollyC)
Neposredna povezava do sporočila: 344
17.10.2016 10:55:37   
Tinkica33
Koliko so pa stari otroci, ki bodo šli z vami na NS? Moja sta 3 in 4, pa sem ju nameravala pustiti doma...

(odgovor članu liliputi)
Neposredna povezava do sporočila: 345
17.10.2016 14:30:16   
DollyC
Moja je stara 4 leta in pol in bo šla zraven. Ta malega (1 leto) pa bom pustila doma ;)

(odgovor članu Tinkica33)
Neposredna povezava do sporočila: 346
17.10.2016 19:49:36   
Amy88
Pozdravljene punce.
Tudi jaz imam rok 9.5.2017...
V četrtek imam nuhalno... ne morem dočakati pregleda.
To je moja prva nosečnost :)
Rada bi se vam na fbju pridružila.
Kako lahko najdem skupino?
Lp

(odgovor članu taly26)
Neposredna povezava do sporočila: 347
18.10.2016 20:48:49   
Dorskiy
Lahko pišete meni pod zs :)) čestitke :) p.s. anonimnosti v skupinci 'ne dopuščamo', tako da mi prosim sporočite vaše prave osebne fb profile. user posted image user posted image

(odgovor članu Amy88)
Neposredna povezava do sporočila: 348
18.10.2016 20:54:27   
natty23
Hey majčice,kako ste?Evo pri meni je mesec slabosti minil...zdaj me daje še prehlad ali viroza...bo že.V pon imam 2.pregled in nato čez 4 dni nuhalno?Kako je pa vaše počutje,kako daleč ste že?Jaz sem sedaj v 11 tednu...v tem tednu se tudi bolje počutim:)

(odgovor članu Dorskiy)
Neposredna povezava do sporočila: 349
19.10.2016 12:52:55   
keli
Pozdravljene Majčice user posted image

Najprej čestitke vsem srečkam user posted image ..če vam je prav bi se vam tudi jaz pridružila user posted image ..spremljam vas že od začetka,
vendar sem se odločila da bom z včlanitvijo počakala do nuhalne zaradi preteklih slabih izkušenj..in ker je nuhalna za mano..se vam z veseljem
pridružujem user posted image . Moj datum poroda je 1.5.2016 tako mi je določila ginekologinja in tudi po nuhalni ostaja isti datum user posted image
Pridružila bi se vam pa tudi na Facebooku, ker sem drugače tam bolj aktivna user posted image ..Kako ste drgači?..maste kej slabosti?..jaz moram rečt
da mam res srečo saj sem samo 2x bruhala in samo občasno mi je bilo slabo..sedaj so se pa tudi slabosti omilile user posted image
No lep pozdravček usem in bom pisala še za fb,
Se tipkamo,

user posted image user posted image

(odgovor članu natty23)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?