Sanček -> RE: Majčice 2017 (7.10.2016 11:24:52)
|
Pozdravljene punce. Imam vprašanje... namreč sama imam težave s sčitnico nekje 3 leta, predvsem mi nihajo vrednosti ščitničnih hormonov... enkrat ok, enkrat slabo... Imela sem že tablete euthyrox ki mi od začetka(3 mes.) niso pomagale, potem so mi mi povečali vrednost je blo ok, ampak sem jih slabo prenašala(kar naprej sem imela menstruacijo, in bila sem cela čudna...) in nekje po pol leta jemanja in teh poskusnih trajanjih da se bo vse umirilo, mi je rekel zdravnik naj jih preneham jest. in potem je bilo isto- pri svojem zdravniku vrednosti slabe potem v tirološki ambulanti normalne,... skratka prejšnjo sredo sem imela pregled v tirološki ambulanti, rekla mi je da je predvsem v prevem tromesečju pomembno da so hormoni ok, in da to v času nosečnosti bolj spremljajo... in da če bom mela v krvi vrednosti slabe mi bo predpisala tablete. In ker še včeraj nisem dobila izvida sem klicala sestro in mi je povedala da sem imela vrednost 2,65 (normalno) ker je nekje do 3,7 normalno in da mi je napisala zdravnica vseeno da naj začnem s terapijo in da imam čez 3 mesece kontrolo... (no mogla sem opisat problem da veste zakaj se gre[sm=smiley36.gif]), zanima me pa kaj ve menite je vseeno dobro začet s hormonskimi tableti kljub trenutno normalnm vrednostim, oz kaj bi ve naredile?? In mislite- ker je treba to v času nosečnosti bolj spremljat da je čez 3 mesece dovolj hitro- jaz sem pričakovala da mi bo rekla da morem vsak mesec dat kri sploh ker ne vem kako bo terapija sploh delovala- po prvih slabih izkušnjah... in pozdrav vsem novim [sm=nosecka.gif]
|
|
|
|