natty23 -> RE: Majčice 2017 (4.10.2016 18:36:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Živjo punce. Evo pregled končno za mano in glede na trenutno fazo kaže, da je vse vredu. Srček bije, slikco sem dobla, PDP mi pa še ni hotu čist določit, zarad mojih nerednih ciklov. Glede na ZM bi mogl bit v začetku maja (5.5.), ampak glede na velikost (1,3 cm) predvideva, da bo kasneje, verjetno okoli 20.5. Tako da mi na nuhalni pove točni datum. Nuhalno imam pa sedaj 9.11. Dala sem tud kri in urin in moram popoldne poklicat za izide, če je vse vredu. Je pa res faca tale moj doktor in me je za vse res čist pomiril - je rekel, da dokler se dobr počitum naj delam vse kot prej in jem kar hočem (razn pač surovega mesa in morske hrane in plesnivih sirov [sm=smiley36.gif]). Tudi glede telovadbe je rekel, da je to samo dobro, da se telovadi in tudi ni nič rekel, da bi bil kakšen visok utrip lahko težava. Skratka vse kar sem hotla sem lahko vprašala, pa še mal je zravn sam povedal kokrat se bova vidla in kako... Tako da sem zadovoljna. Zdaj pa optimistično naprej... [sm=smiley1.gif] Anonimna [sm=racka.gif] Hei...wauu super,sem vesela😀Vidiš,da se je vse lepo izteklo...in ne boš verjela...jaz bi imela po zadnji M Pdp 13.5...je pa plodek tudi manjši za en teden in so mi ga dali na 20.5. isto kot tebi😀 Ampak sem danes kar malo.nezadovoljna,saj so me naročili n.a nuhalno 26.9.kar se meni zdi absolutno prehitro,pa še rekla sem jim.Takrat bom nekje polnih 11,plodek pa polnih 10....ker 2x.pa res ne bova hodila...a naj prestavim...jaz bi za en teden....
|
|
|
|