Damuš -> RE: Aprilčki 2017 (8.8.2016 19:04:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateiicicaa storžek3 čestitke [sm=bravo.gif] mene pa še polne 3 tedne loči do pregleda [sm=smiley13.gif] se kar nabiramo tukaj [sm=bravo.gif] Mene loči še cel mesec ;-) (ja, sem celo uspela najti eno gin., ki še sprejema - o njej ne vem nič tako da - upam, da bo ok). Trenutno mi je slabo ... ampak mislim, da je to zato, ker sem pojedla preveč bonbonov. Počasi se navajam na misel, da sem noseča. Včeraj sem s hčerko začela kar skakati ... potem pa poštudiram, da mogoče pa ni lih fajn skakat v nosečnosti. Pa vsakič pozabim, da hčerke ne smem vzdigovat za vsak drekec (ja, sem jo razvadila, kaj čem). Je pa fajn, ker je že toliko stara, da je samostojna (kar se hoje in plezanja tiče), da mi je ni treba nosit. Seveda pa pride trenutek, ko jo je pač treba (uspavanje, ko je ultra utrujena - sicer zaspi sama, pa hoja po stopnicah, ko se strma itd). Me je pa včeraj skoraj pobralo, ko sem jo imela v naročju, pa sem mislila, da hoče dol in sem jo vzdignila, ona pa je začela brcati v moj trebuh. Mož je prebledel, jaz pa verjetno tudi. Kar se tiče skrivanja trebuha in tega ... jaz nimam kaj skrivat. Je že zdaj tako kot v 5. mesecu nosečnosti[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|