Ashatan -> RE: Aprilčki 2017 (5.8.2016 17:48:57)
|
Uvajala sem dvakrat, nič posebnega, jaz to opravim kot s flajštrom, ki ga potegneš, zaboli in je kmalu mimo[sm=smiley36.gif] Prvi dan sem bila eno uro z otrokom v igralnici in odšla (tudi vzg. se je to zdel super načrt). Ko je bilo hudo, me je vzgojiteljica poklicala in sem šla po otroka. Zdržala sta oba ziher dve uri, drugi dan pol ure ostala in enako, je klicala. Tretjii dan sem ga že oddala po zajtrku njihovem do kosila in tako vse tri dni do konca tedna, da je spat hodil domov. Naslednji teden že s spanjem. Jokanja je nekaj bilo, konec koncev sem jaz tudi doma jokala, ker sem tako dala otroka "tujcu", potem so pa to že stari partizani vrtca, kjer domov niso hoteli[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] . Tisto z dvotedenskim uvajanjem ni ravno mišljeno, da bo mami z otrokom v vrtcu ves čas. Bolj je mišljeno, da otrok prva dva tedna še ni tam celih 8 ur programa ampak malo po malo, da se navadi in potem tam tudi spi. Kam bi pa prišli, da bi vzgojiteljice tam par mam imela po 14 dni ves čas še v igralnici, to mame znorijo in vzg[sm=smiley36.gif], otroku se pa začne zdeti, da mama spada v vrtec, jo povezuje, da bi mama morala biti tudi tam. je pa res, sem imela kar srečo, ne rečem da nekaterim otrokom res vrtec ne paše in jim je muka in tudi druge vrste uvajanje so čisto ok. Ponavadi se to zmeni z vzg prvi dan, imajo veliko več prakse kot me, ki ponavadi itak jočemo in se dogovori kaj je posameznemu otroku najboljše. Konec koncev hodi on v vrtec in ne me[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|