Marion -> RE: Aprilčki 2017 (12.9.2016 16:59:49)
|
Lep pozdrav aprilčice! Sem nova med vami, po prebiranju foruma na začetnih straneh, kjer vas je kar nekaj z pdp-ji v marcu sem mislila, da bo bolje če se priključim majčicam, pa sedaj, ko sem končno imela malo več časa, menim da bom kar za k vam [sm=smiley1.gif] 9.teden, pdp 24.4.2017, prva nosečnost, 33 let. Slabost me "ubija" od 6. tedna dalje, pa da se ne poveselim prehitro, ampak mi je od včeraj precej bolje [sm=bravo.gif]. Prvi pregled imam danes teden 19.9.. Tu pa imam vprašanje za vas drage dame, če ima morda katera svojega osebnega ginekologa v leonišču ter če katera ve kako poteka zamenjava le-tega tam. Ker sem imela v 6. tednu na morju malo vročine in nekaj bolečin, sem seveda želela takoj na pregled čez par dni, moja ginekologinja me je sicer sprejela, na UZ se je vidlo da je nosečnost znotraj maternice, utripa še ni želela potrditi (kar razumem). Kar me je res spravilo v slabo voljo je bila njena nenadna panika (slabe brise imam že nekaj časa, laser v decembru 2015, kontrolo naj bi imela julija pa so bili odsotni sedaj pa sem noseča), ter nujna napotitev na biopsijo ter prav nobene pametne pojasnitve zakaj se sedaj pa tako mudi, prej se pa ni???!!! Sestra je že odprla materinsko, ta pa je potem gladko zavrnila in rekla da je prekmalu, ter da ona pa nič ne ve dokler ne vidi rezultatov. Počutje, ki je sledilo je bilo milo rečeno - bedno. Čez dva dni pa sem imela pregled pri ginekologu, ki je moj operant se pravi je opravil laser in pregled s kamero v decembru. Biopsijo je zavrnil, opravil še en pregled, kjer ti obarvajo spremembe na tkivu, ter se odločil da je nosečnost absolutno prednostna ter, da ni nobene potrebe po biopsiji. Že dobrih 10 dni premišljujem in vse bolj sem mnenja da k moji do sedanji gineko ne želim več, sploh pa v obdobju nosečnosti, ko potrebuješ nekoga, ki ti vliva zaupanje ter podaja razumljive odgovore. Kakšna priporočila? Vnaprej hvala in lep pozdrav vsem skupaj!
|
|
|
|