Caitlin -> RE: Aprilčki 2017 (8.9.2016 15:27:36)
|
No, jaz pa ne vem, ali bom ostala z vami ali pa se selim k majčicam. Sem bila včeraj pri G in po UZ pravi, da tole je pa še precej na začetku. Sem mislila da sem 8. teden, vendar sem šele 6. Se je pa vseeno videl srček [sm=bravo.gif] Očitno sem res kasneje zanosila. Drugače je pa tale moj ginekolog res car! Ful se rad poheca, je vprašal če sva že končala z morjem za letos, pa sva rekla, da letos je bil kar London. In potem je gledal na tist okrogel koledarček in pogledala kdaj okvirno bom imela rok (okoli 1. maja) in potem vpraša: kdaj sta bila v londonu? Da vidimo, če sta kakšen spominček si prinesla s sabo [sm=smiley36.gif] Očitno nama je res uspelo prav na poročnem potovanju [sm=smiley36.gif] Mi je pa še vedno grozno slabo zvečer. Pa je mali škrat velik šele 0,5 cm, pa že take preglavice povzroča. Groza! Aja, sem pa vprašala ginekologa, če lahko enkrat na UZ pripeljem še hčerko, in je rekel, da brez problema. [sm=bravo.gif] bubbli: ja, fajn poklic je vzgojiteljica, naporen pa tudi. Čeprav kdo reče: ah, sej otroci se samo igrajo, pa potem 2 uri spijo ... ni vse tako rožnato no. Ampak meni je super. Tudi malčki vedno manj jokajo, še malo pa se bomo super imeli. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|