mateiicicaa -> RE: Aprilčki 2017 (24.8.2016 12:46:55)
|
No pa da vam sporočim mojo "zgodbo". Včeraj sva šla z mojim v Postojno u porodnišnico zaradi izcedka...sprejel me je dr. Likar. Ob ultrazvoku je zaznal plod velikosti 3.65mm, kar ustreza velikosti 6tednov in bil je brez utripa. Glede na mojo zadnjo M naj bi bila včeraj noseča 8t4d. Omenila sem mu, da imam PCOS in neredne M. In je kljub usemu dodau da je ta plod premajhen in da se ne bo razvilo nič in da naj pridem v četrtek po tabletko za splav. Jaz seveda usa v šoku in objokana oddrvim k mojemu v čakalnico. Nato se z odpeljeva na kavo in debatirava o nastali situaciji...3tedne nazaj sem šla samoplačniško u PO na UZ, kjer je tudi bila vidna samo GV 3mm kar ni bilo niti približno dovolj za takratnih 5t4d. Tako sva nekako prišla do sklepa da je bilo use skupaj pozno, pozna ovulacija...poznejša zanositev... Danes ob 10:30 sem imela prvi pregled pri moji G. Ji pojasnim, kaj so mi rekli včeraj v PO in je bila vsa zgrožena kako mi je dr. Likar lahko tako grdo rekel in da to ni res, da naj niti ne pomislim na tabletko za splav. Nato me še ona pregleda, in glej ga zlomka, plodek je že zrasel od učeraj...meri že skoraj polnih 4mm [sm=bravo.gif] utripa še ni bilo zaznati, kar se velikokrat zgodi v 6t, tako da me je naročila na ponovni pregled čez 3t in za usak slučaj mi je še predpisala dabroston. Ne morem verjeti...učeraj me že skoraj na splav poslali, danes pa dobila same lepe informacije [sm=smiley1.gif] pač je moja N šele pri 6t in ne 8t+ [sm=smiley2.gif] glede tega mojega izcedka pa je komentirala, da po tem kolikor ona vidi, je to šele vgnezditvena krvavitev [sm=bravo.gif] še za naprej mi je predpisala bolniško [sm=smiley1.gif] no tako je to, dodam samo še da sem zelo razočarana nad porodnišnico v Postojni [sm=smiley22.gif]
|
|
|
|