Smigica -> RE: Aprilčki 2017 (23.8.2016 13:44:32)
|
Storžek3 Prejšnjič ko sem zanosila sem jedla primotren - ampak v času oploditve in tud takrat sem imela rtg hrbtenice,pa se je kljub vsemu primlo in so takrat rekli da če se prime, pol ni težav, drugače pa tako ali tako pride M in niti ne vemo če je prišlo do oploditve. Ampak plod je žal moral imeti napake da je potem prišlo do SS, sem pa začela rahlo krvavet in sem klicala k G, me je nujno naročila, pridem tja, pa utripa več ni bilo, ker je bilo popoldan me je poslala drug dan v UKC, ampak se je še isti dan čist sčistilo, tako da sem dva tedna hodila na preglede in davat kri zarad hormona. Pa sem dobila M že po 26 dneh, šla k G zarad hudih krčev ( bruhanje, driska, skup sem padla - so se vrnile mi M kot v srednji šoli, pred uporabo tabletk) tako da mi je dala tabletke za železo in rekla da lahko kar poskušava in ko bo pač bo....pa ta mesec ni in ni bilo M, tako da sem mislila da se še uravnava, saj sem imela ponavad ciklus na 30 dni...pa je bil prvi test rahla črtica, tud drugi rahla črtica in še tretji rahla črtica...tako da mislim da bom še ta teden kakega naredila :D Drugač pa prsi so se mi napihnili da jooj in težji vsak za 1 kg se mi zdi, napihnjena kot v prvi nosečnosti 4 mesec, želim pa vsaj do nuhalne prekrivat še pred domačimi, saj prejšnjo rundo je v ponedeljek bil srček in sva povedala, v sredo pa šok za vse in pol vsa vprašanja in ni mi več... So pa se začele bolečine v križu in tist čudn cmok v grlu ufff, upam da nebo slabosti, saj pri prvi sem bruhala do 6 mesca :(
|
|
|
|