|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2017
20.8.2016 21:18:35   
bubbli
Sem imela prej datum malo kasneje v tednu, ampak smo nekaj kombinirali glede na dopust ginekologinje in pa moj čas (zaradi službe), tako sem potem dobila ta termin. Datum zadnje M pa je 29.6., torej bo to zame 8t? Popravite me, če se motim :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
20.8.2016 22:21:46   
aja2
Anonimen - tudi jaz nisem prvic noseca, vendar si dve nosecnosti nista enaki in prav je, da se ob krvavitvi oz. izcedku gres pokazat.

(odgovor članu bubbli)
Neposredna povezava do sporočila: 352
21.8.2016 14:07:13   
strelca
Se vam se jaz javim! Prvi pregled imam 9.9. tako da se mi cas se nikoli ni tako vlekel kot sedaj. Drugace imam ze 4letno hcerko in po enoletnem treniranju se je koncno prijelo! Sva ful vesela samo slabo mi je pa non stop aaaa res kriza! Prou ni lustn ane.

(odgovor članu aja2)
Neposredna povezava do sporočila: 353
21.8.2016 14:12:12   
mateiicicaa
Učeraj ko sem za rjavi izcedek pisala, pojavil se mi je samo enkrat takrat ko sem takoj napisala..in potem nič več, boli me tudi nič ne. Če ostane stanje tako bom počakala do srede ko imam prvi pregled v sredo user posted image
Dobrodošle use nove user posted image zdaj nas je pa že ogromno aprilčic user posted image

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 354
21.8.2016 14:32:48   
Jaya
Lep pozdrav vsem! user posted image smo zagledali kar 4 dni pred pričakovano user posted image ženske a ne user posted image prvi pregled imam v petek in držim pesti, da bo vse v redu. Imamo pa doma že aprilčka 2015 user posted image

< Sporočilo je popravil Jaya -- 21.8.2016 14:38:20 >

(odgovor članu mateiicicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 355
21.8.2016 19:51:07   
lola85 RR
Pozdravljene novinkeuser posted image se kar pocasi nabiramouser posted image
Jaya, kako pa to, da imas pregled ze tako hitro? Tole dvomim, da se bo ze kaj videlo...mi je prav smesno v cem je fora tega hitrega narocanja, ker potem pa ni vse tako kot si predstavljamo in zivckamo za brezveze se kak teden ali dva.
Drugace pa ta vikend je bil TOP!! Mozek v tujini, tamali pri babici in sem se lahk naspala za nazaj in naprejuser posted image

(odgovor članu Jaya)
Neposredna povezava do sporočila: 356
21.8.2016 20:15:24   
Jaya
lola85 živjo. Pri prvem otroku sem bila naročena konec 8-ega tedna, zdaj bom pa konec 7-ega, ker gremo potem na dopust in do 10-ega tedna ne morem čakati :)
Mislim, da tole ni prehitro oz se da pri tej gestaciji že marsikaj videt, tudi utrip. Vem pa točno, kdaj sem imela O, tako da manevrskega prostora ni in bomo takoj vedeli kako je na stvari. Smo pa tudi mi že nekaj časa delali na user posted image , je pa res, da še dojim in je bilo vseeno presenečenje, da je uspelo user posted image

(odgovor članu lola85 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 357
21.8.2016 20:17:05   
Smigica
Pozdravljene,
pa smo mi tud zagledali črtico :D trenutno sem še malo v šoku, saj sem imela 30.6. SS v 8 tednu in je bil zelo hud šok, s partnerjem še sedaj nisva k sebi prišla - čeprav veva da je bolje tako. In potem sem dobila po 26 dneh M in sem sedaj mislila da se mi je ciklus prestavil na 26 dni, nato ker ta mesec ni bilo in ni bilo M sem mislila da se še ureja in bo kot prej na 30 dni, ampak me je že drug dan črvičlo, napete prsi in sem mogla naredit test...pa je pokazal črtico, in sem pol še drugega naredla spet črtica in sem mogla danes še tretjega naret in je še kr črtica....tako da potem pa bo to to...prsi imam noro napete...slabo mi mi je blo že pred izostankom M (pa sm misla da zarad vožnje iz morja) občutljiva na vonje...pa noro me črviči, da ne omenjam napihnjenosti - kot v prvi nosečnosti v 5 mescu :/
Aja imam doma tud že enega julijčka 2014 <3 ki je izredno navihan in sedaj držim pesti da bomo drugo leto dobili aprilčka 2017 <3 datum po M mi je zelo čudno metalo ven , tako da sem nekje med 26.4 in 1.5. 2017...vem da bo v aprilu ker bo tako ali tako Cr :(
V skupino na FB pa se bom vpisala po prvem pregledu...saj mi je bilo iz prejšnje ko sem imela SS noro hudo odit in pol ko poveš kaj je bilo tud vse druge v skrbi spraviš...tako da beremo se tukaj, tam pa kasneje ;)

in kakšne imate kaj znake? kako se počutite?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 358
21.8.2016 21:08:15   
lola85 RR
Jaya, ja, ne vem kaj sem zdele studirala hahahaha, sem nekak racunala, da si komaj par dni nazaj zagledalauser posted image user posted image Zato tisto zacudenje, ce se bo ze kaj videlouser posted image Drugace pa sem tudi jaz zagledala plusek 4-5 dni pred pricakovano M pa se v prvo je ratalo in sem mogla narest kar 5 testov, da sem bla ziher, da je to touser posted image
Smigica, zal mi je za ss, tocno vem kako se pocutis, ker imam za sabo ze par takih izkusenj..
Ampak bodi optimisticna...mene je zdaj,.priznam, kar strah, da na pregledu ne bo kot bi moglo bit...me pa GROZNO bolijo joski, tisti predel okrog podpazduhe...noro kako me to boli...pa slabo mi je kar cez cel dan, sploh ce ne jem takoj, ko ratam lacna..tako da kar krekerje tovorim povsod kamor gremuser posted image

< Sporočilo je popravil lola85 -- 21.8.2016 21:09:07 >

(odgovor članu Smigica)
Neposredna povezava do sporočila: 359
21.8.2016 21:50:31   
Rožicaaaa
Meni zaenkrat ni se nic slabo in pocutim se super, kot da ne bi bila noseca :D
Mi je bilo v prvi N slabo 4 mesece, upam da mi bo tokrat prizaneseno :)

(odgovor članu Smigica)
Neposredna povezava do sporočila: 360
21.8.2016 22:02:11   
lola85 RR
Hehehe, jaz pa pri prejsnji nosecnosti nisem imela nobenih tezav, hahaha, zdaj pa mamuser posted image

(odgovor članu Rožicaaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 361
21.8.2016 22:10:52   
Jaya
Sej se mi je zdelo, da morem malo razjasniti zadevo :) kolk testov pa sem naredila pa ne povem user posted image
V prvi user posted image mi je bilo slabo do 5m, zdaj pa se je tudi že počasi začelo, tako da zgleda ne bo nič drugače. Men je prav, samo da bo vse v redu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 362
21.8.2016 22:43:39   
RH82
Glede izcedka sem jaz v prvopi N 2x imela svezo kri in mi je takrat G rekel, da ce je sveza kri, naj grem na urgenco, ce pa je bolj rjavo oz. stara kri, pa k G. Itak sem morala od pregleda pri G se na urgenco, kjer niso ugotovili nic. Se mi zdi bolje preverit kot ne. V drugo mi je na urgenci napisala diagnozo grozeci splav, pa se to bolj zato, ket bi morala na pot in so mi tako vsaj avionsko karto povrnil. To je bilo ze v zacetku 2.tm. Ni pa moj G tega nic uposteval, ker ni bilo jasno, od kod kri.
Glede pregledov je pa zgleda vse odvisno od G. Moja nova me je narocila za 8.tednov in 3 dni. Pri prejsnjem G je bilo pa 11.tednov. Prvic sem bila pri 8.ih zaradi krvavitve, ampak me je samo pogledal in tudi materinske ni dal. Tudi kri in urin nisem dala takrat.
Pocutje je pri meni boljse. Je se moj rekel, da se vidi, ker nisem nic tecna. V lekarni sem dobila nekaj za prebavo in sem cez vikend sla ze 2xna blato. Slabo mi je le se malo. Pa tudi hrano sem uspela kontrolirati. Popoldne moram jesti zelo majhne porcije, da mi ni slabo. Nas 2-letnik poje vec.
Ta teden bo se pester, ker bova sama. Prvi podvig bo ze relacija vrtec-sluzba,ker ne bo zneslo 8 ur v sluzbi, pa se skoraj 1 uro prej bo moral v vrtec, da bom jaz tocna za sluzbo.

(odgovor članu Jaya)
Neposredna povezava do sporočila: 363
22.8.2016 9:27:02   
Ashatan
Na hitro se javim....mi smo preseljeni user posted image Vse je se cudno, nicesar ne najdem, ogromno dela se imamo....A bo ze.

Slabost se je malo bolj zacela, dopoldan tisto dvigovanje in spahovanje gor, ven pa nic ne pride. Zelo neprijetno, a je vsakic tako bilo. Prsa itak bolijo, na trebuhu spati me ze malo
moti....pa mozoljava sem abnormalno no user posted image In vetrovi user posted image

Sem se brez neta, jutri baje pridejo...pa ko se ustalimo se spet kaj javim, ker preko gsm je res cudno. Ce ne prej pa v petek, ko imam prvi pregled ze koncno.

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 364
22.8.2016 11:04:20   
bubbli
Evo, jaz sem s prvega pregleda! user posted image user posted image
Morem pa vam povedat, da sem G povedala da jemljem Elevit, ona pa meni, da Elevit baje ni ok, ker nekateri pravijo, da ima preveč vit.A, ki pa je teratogen. Rekla je, da so ponavadi dopolnila, ki se ne promovirajo tako zelo velikokrat celo boljsa, priporocala pa je Femibion.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 365
22.8.2016 12:25:15   
Jaya

IZVIRNO SPOROČILO: bubbli

Evo, jaz sem s prvega pregleda! user posted image user posted image
Morem pa vam povedat, da sem G povedala da jemljem Elevit, ona pa meni, da Elevit baje ni ok, ker nekateri pravijo, da ima preveč vit.A, ki pa je teratogen. Rekla je, da so ponavadi dopolnila, ki se ne promovirajo tako zelo velikokrat celo boljsa, priporocala pa je Femibion.

Tudi meni je ginekologinja priporočala Femibion, ki ga zdaj tudi jemljem. Elevit mi je bil veliko premočan (sem imela še več slabosti).

(odgovor članu bubbli)
Neposredna povezava do sporočila: 366
22.8.2016 12:51:08   
mateiicicaa
punce, a za na prvi pregled moraš biti tešč ali ni potrebno? nimam pojma kako to gre user posted image

(odgovor članu Jaya)
Neposredna povezava do sporočila: 367
22.8.2016 13:02:45   
bubbli
Jaz sem morala biti tešča, ker se po pregledu gre v laboratorij - urin in kri!

Neposredna povezava do sporočila: 368
22.8.2016 14:43:19   
lola85 RR
Ashatan, upam, da si imela lepe sanje v novem domuuser posted image Pravijo, da je to pomembno, heheheuser posted image
Vetrovi pa tudi mene mučijo kot nikoli prej, grozno... In dokler sem v službi sama v pisarni, ni neke panike, ko pa nas je več pa me takoj napihneuser posted image
Jaya, hahahaha, joooj, jaz sem tudi testkala ko norauser posted image . Najprej nedelja zjutraj, točno 5 dni pred M in se mi ni dalo čakat 10min pa sem test po 3min vrgla v koš. Nakar mi ni dalo mira in sem šla pogledat pa me je skoraj kap, ker nisem pričakovala, da bo uspelo v prvi rundiuser posted image
Kažem mojemu kolk črtic vidi in pravi da 2user posted image Potem še popoldne test in v ponedeljek zjutraj in popoldne, nato pa do petka vsak dan po enegauser posted image user posted image user posted image Ja, vem, prtegjena do amena, ampak sem se res hotla prepričatuser posted image
bubbli, kako pa je bilo na pregledu?

(odgovor članu bubbli)
Neposredna povezava do sporočila: 369
22.8.2016 14:45:01   
lola85 RR

IZVIRNO SPOROČILO: mateiicicaa

punce, a za na prvi pregled moraš biti tešč ali ni potrebno? nimam pojma kako to gre user posted image

Če ti kaj posebej ne naroči, mislim, da ne.

Neposredna povezava do sporočila: 370
22.8.2016 15:33:49   
Storžek3
smigica žal mi je za težko preizkušnjo. Upam da bo tokrat vse ok.
Kako pa se je zgodilo? Si šla na pregled ali si imela kakšne težave? Če ti ni težko odgovorit.. Jaz sem danes osem tednov noseča in ko preberwm da je imel nekdo splav ravno v tednu ko sem jaz, me malo zaskrbi.

Neposredna povezava do sporočila: 371
22.8.2016 15:36:30   
Storžek3
Če maš pregled po osmem tednu bodi tešča, če želiš pol takoj kri dat. Če ne boš boš morala it drug dan na tešče.

Meni ni jasno kako bom to preživela, že tko mi je slabo, pol pa ne bom nič jedla, pa še teh igel se malo bojim.. Garantirano bom skupi padla user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 372
22.8.2016 15:40:02   
Pitaja
A tesc pomeni tudi vode ne smem piti?!? To bo fuuuulllll tezko.

Pri meni je tako ce jem mi je slabo, ce ne je pocutje kul... ceprav splosno pocutje je ze nekaj dni slabo.... bruhala sicer se nisem.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 373
22.8.2016 15:40:05   
Storžek3

IZVIRNO SPOROČILO: lola85

Jaya, hahahaha, joooj, jaz sem tudi testkala ko norauser posted image . Najprej nedelja zjutraj, točno 5 dni pred M in se mi ni dalo čakat 10min pa sem test po 3min vrgla v koš. Nakar mi ni dalo mira in sem šla pogledat pa me je skoraj kap, ker nisem pričakovala, da bo uspelo v prvi rundiuser posted image
Kažem mojemu kolk črtic vidi in pravi da 2user posted image Potem še popoldne test in v ponedeljek zjutraj in popoldne, nato pa do petka vsak dan po enegauser posted image user posted image user posted image Ja, vem, prtegjena do amena, ampak sem se res hotla prepričatuser posted image
bubbli, kako pa je bilo na pregledu?

Tudi jaz testkala 5 dni prej in je bila črtica. Res pokaže že tok hitro, 9.dan po O. Sicer sem pol mislila da sem kak dan več noseča, ampak nisem, so na pregledu potrdili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 374
22.8.2016 15:41:08   
Storžek3
Vodo lahko piješ. Samo ne kakega soka ali kaj takega.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?