Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 12:48:53
|
|
|
|
Ashatan
|
Izda, nič slabega nisem mislila s to pripombo. Zgleda, da je veljalo to za naju pač. Ker je mož ob službi in gradnji zadnje mesece čista razvalina, sedaj na dopustu, ko sva bila sama brez otrok, je bil pa takšen, kot ga še nikoli nisem doživela, kot da nima ene skrbi na svetu. Se je res odklopil. In sem pač pomislila na to, kaj je bilo pa ta mesec drugače. Ampak tako še nič ni 100%. Najraje bi šla spat in spala do jutri zjutraj, da naredim test še enkrat in vidim, če je to resnično
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 12:51:02
|
|
|
|
Veronique
|
SEVEDA JE RESNICNO meni se v moji zgodovini delanja testov se nikoli ni zgodilo, da bi bil lazno pozitiven. Jaz ti vseeno cestitam in ti zelim, da marca v roke sobis svojega otrocka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 12:52:04
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Izda, nič slabega nisem mislila s to pripombo. Zgleda, da je veljalo to za naju pač. Ker je mož ob službi in gradnji zadnje mesece čista razvalina, sedaj na dopustu, ko sva bila sama brez otrok, je bil pa takšen, kot ga še nikoli nisem doživela, kot da nima ene skrbi na svetu. Se je res odklopil. In sem pač pomislila na to, kaj je bilo pa ta mesec drugače. Ampak tako še nič ni 100%. Najraje bi šla spat in spala do jutri zjutraj, da naredim test še enkrat in vidim, če je to resnično Nič slabega tudi jaz, ampak saj sama veš, kakšna so strokovna tolmačenja te odmislitve in sprostitve. Možno, da je veljalo to, sigurno pa dta ulovila tistih 25% možnosti. Pozitivno misli in se zamoti danes, da ti mine in bo že jutri potem pa lulaš na palčko☺Seveda bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 12:55:51
|
|
|
|
Storžek3
|
Tale tvoja črtica sploh ni tok slaba. Moja je bila še manj vidna, ampak če je roza in debela je to to. Itak pa vzami z rezervo in poročaj jutri!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 13:04:02
|
|
|
|
Ashatan
|
Upam da res, sem še kar v eni taki čudni fazi, v "balončku" Sicer pa nas poznate kakšne smo, dokler ni vsaj pet testov, različnih znamk in oblik pozitivnih, tako dolgo ne verjamemo . In ko takrat začnemo verjeti se začne "strah" pred prvim pregledom.........in se vse skupaj nadaljuje do poroda in se potem nadaljuje do konca življenja . Imam pa doma dva First signa in dva iz Plodnost.si (tega sem danes delala). Vsi so trakovi, noben ni palčka. Mogoče katera ve če je kateri od teh dveh bolj občutljiv ali pa bolj natančen Če ne bom pa kar vse jutri zjutraj v urinu utopila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 13:05:32
|
|
|
|
Veronique
|
Uff nevem, je pa meni FS pokazal mocnejso crtico kot ti ta poceni trakci, ceprav naj bi ti cenejsi prej zaznali hormon. Te pa razumem, definitivno bo potrebnih se kakih 5 testov, da bos verjela
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 13:19:44
|
|
|
|
Storžek3
|
Ta iz plodnost.si naj bi bil bolj občutljiv kot first sign. Jaz mislim da ti bosta jutri oba pokazala dve črtici, čez par dni pa še CB in si zmagala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 13:22:44
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3 Ta iz plodnost.si naj bi bil bolj občutljiv kot first sign. Jaz mislim da ti bosta jutri oba pokazala dve črtici, čez par dni pa še CB in si zmagala Čaki, ti si tudi nosečka a ne? In rok 2.4. Sem sedaj šla malo nazaj pogledati, ker mi dela forum res abnormalno počasi in sem videla tvoje teste, vsaki dan malo močnejša črtica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 13:28:56
|
|
|
|
Storžek3
|
Ja sem čeprav imam neke krče kot pri M, ki se jih iz prejšnjih nosečnosti ne spomnim in me malo skrbijo ampak valda bo vse ok.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 13:29:56
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3 Ta iz plodnost.si naj bi bil bolj občutljiv kot first sign. Jaz mislim da ti bosta jutri oba pokazala dve črtici, čez par dni pa še CB in si zmagala Zakaj je ta CB na koncu tako zelo nekako pričakovan in obvezen? Samo vprašam, ni kakšna provokacija, samo tako razmišljam pač, zakaj vse na koncu vseh trakcev pa še moramo pa najdražji test? (Sem v prvo naredila isto, kup trakcev ki so bili več kot pozitivno ampak neeee, če CB mora biti za konec! Drugič pa se mi zdi, da isto)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 13:30:50
|
|
|
|
Storžek3
|
Za rok nisem čist sigurna, sem na meji med marcem in aprilom, bom videla kaj bojo na uz rekli.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 13:32:41
|
|
|
|
Storžek3
|
Ej ne vem kaj je fora, , jaz sem ga naredila malo kasneje tko da sem eačunala da bo napisal 2-3 tedne in je res.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 13:40:31
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3 Ja sem čeprav imam neke krče kot pri M, ki se jih iz prejšnjih nosečnosti ne spomnim in me malo skrbijo ampak valda bo vse ok. O, jaz se pa dobro spomnim teh krčev, v prvi je bilo malo manj teh krčev ali pa sem bila manj pozorna in manj vedela kaj me čaka, drugič pa kar konkretno in kar nekaj časa, bi rekla da kar nekaj tednov in je to čisto normalno in vse ok. Širjenje maternice bojda, čeprav je notri nekaj veliko za ravno eno makovo zrno. Tudi sedaj jih čutim, ne ves čas, vsake toliko in je to ali vlilo se bo vsak čas ali pa , čisto isto se mi zdi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 13:45:49
|
|
|
|
Storžek3
|
O hvala ashatan za tole info. Si me zelo pomirila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 14:00:21
|
|
|
|
aja2
|
Ashatan - jaz sem naredila samo te poceni teste in nisem kupila se cb-ja in sem jim verjela. Niso zatajili, ker sem noseca. V prvi nosecnosti pa sem po eno tedenskem zaostanku naredila cb in to je bilo to. Moje skromno mnenje je, da vcasih mislimo, da so drazje stvari boljse, vendar to ne drzi vedno. Lp vsem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 14:15:22
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Cestitke Ashtan! Moja prva crtica je bila tudi taksna, tako da zagotovo si . Zelim ti mirno in lepo nosecnost.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 14:39:00
|
|
|
|
Allstar
|
Ashatan čestitkeeee to je sigurno to ! Bravo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 15:08:51
|
|
|
|
Ashatan
|
Nisem si mogla pomagati, saj me razumete, sem sedaj naredila še dva testa s popoldanskim (ja, itak da dva različnih proizvajalcev) in mislim da res ni več dvoma, črtici sta obe bili v roku pol minute in vedno temnejši sta.........kaj so nor, noseča sem , OMB, možu se bo danes zvečer strenalo od sreče
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 15:20:13
|
|
|
|
Veronique
|
BRAVO, SEVEDA JE TO TO! Pa le pridi porocat kako je odreagiral cestitke se 1x! Te pa itak razumem s tem lulanjem na palcke, sem ista
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 15:21:50
|
|
|
|
Storžek3
|
Bravooooo! Sem ti lih hotla napisat, da jaz nisem zdržala do naslesnjega dne in sem naredila popoldan še enega, ki je tudi pokazal črtico
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 15:26:40
|
|
|
|
Sofie
|
Čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 15:31:40
|
|
|
|
sončektvoj
|
Čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 15:34:59
|
|
|
|
aja2
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 15:35:26
|
|
|
|
sončektvoj
|
Torej punce, sem samo še jaz ostala ? :P Že dolo nisem imela tako dolgega cikla, tako da že res težko čakam test je bil danes zjutraj negativen...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 15:37:52
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončektvoj Torej punce, sem samo še jaz ostala ? :P Že dolo nisem imela tako dolgega cikla, tako da že res težko čakam test je bil danes zjutraj negativen... Moj test je bil v nedeljo, na prvi dan izostanka popolnoma negativen. V bistvu sem sedaj vsaki dan samo čakala da pride M in da grem dalje. Danes, tretji dan izostanka, pa vidiš kakšne se mi dogajajo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?