Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 25.7.2016 14:34:55
|
|
|
|
Veronique
|
Sem ga ravnokar, z drugim urinom, ki je bil isti skoraj jutranji. Negativen, da bolj ne bi mogel biti tako da grem v avgustovke pa bo morda tam vec srece
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 25.7.2016 14:43:21
|
|
|
|
Ashatan
|
Pozdravljene punce! Samo da se javim, da sem še živa, samo res nimam veselja s forumom, ki mi tako počasi odpira RR, vsako stran, vsako temo.......nihče nima živcev za tole kaj bi bilo pa narobe pa ne vem, vsi ostali forumi delajo normalno. Vas pa pogrešam . Smo bili pa tudi na dopustu, na enega še gremo in pohištvo sestavljamo po cele dneve, da bi se avgusta preselili in tudi časa zmanjka. Mislim, da sem na seznamu bila za včeraj, ampak zgleda se je meni M prestavila, po 7 mesecih po KT zgleda na tisto, kako je bilo nekoč na 32-35 dni in ne več na 30, ko je bilo prvih 5 mesecev, ker je test negativen, M še ni, ampak se je že začelo špikanje. Brezveze in škoda. Na kateri dan v avgustu mom šla bom pa videla ko pride M. Se bom še potrudila najti seznam nosečk, ker me res zanima kateri vse je uspelo, čestitam pa vsem že sedaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 25.7.2016 14:54:24
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Sem ga ravnokar, z drugim urinom, ki je bil isti skoraj jutranji. Negativen, da bolj ne bi mogel biti tako da grem v avgustovke pa bo morda tam vec srece Zdaj veš, na čem si!!upam, da nisi preveč žalostna. Avgusta upamo skupaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 25.7.2016 14:57:54
|
|
|
|
Veronique
|
Tako je, vem kako in kaj. Nisem zalostna, pravzaprav se veselim avgusta in naslednjih mesecev greva skupaj v avgust,a ne
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 25.7.2016 15:25:50
|
|
|
|
izida
|
Seveda greva! pozitivno naprej!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 26.7.2016 10:38:37
|
|
|
|
Veronique
|
Danes sem 14 dni po O in prihaja danes, ker me ze tako vse boli, da je se samo vprasanje ob kateri uri se prikaze izgleda, da sem imela krajsi cikel (25dni, namesto obicajnih 27 ali 28), ker je bila tudi O 3 dni prej. Tako da se selim v avgust
< Sporočilo je popravil Veronique -- 26.7.2016 10:39:07 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 26.7.2016 10:56:07
|
|
|
|
Ashatan
|
Jaz jo tudi že od nedelje čakam in zamuja, pa se niti malo še niti ni nakazala. V bistvu mi je sedaj to zelo odveč, to podaljševanje in čakanje da se vlije čim prej, ker bi potem imela O verjetno ravno v času na morju in bi se morda pa le že končno kaj prijelo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 26.7.2016 14:38:08
|
|
|
|
sončektvoj
|
pa je še ni. živjo punce Jaz pa še čakam. Dva dni sem imela take krče, kot da bo vsak čas , pa je še ni. Test je bil danes opoldne negativen. Počakam še teden dni, če je ne bo, vzamem dabroston ki ga še imam od zadnjič pa si sprožim . Moja G je zdaj čez poletje itak bolj ali manj odsotna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 26.7.2016 14:39:55
|
|
|
|
Veronique
|
Oh Ashatan in soncekmoj upam, da vaju neha hecati. Ceprav soncek, ce si imela pozneje O bi lahko bili ti krci tudi kaj druga... najbolje je res, da pocakas se kak teden pa bo vse jasno. Mene pa lahko tudi uradno obarvate rdece na seznamcku in se vidimo v avgustovski temi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 26.7.2016 14:50:39
|
|
|
|
izida
|
Sončektvoj in Ashatan, želim, da se Vama ciklus čim prej uredi . Meni pa ni nič jasno... Včeraj dokaj močna testna na O testu (14. dan, a ni bila tako močna kot kontrolna). Danes 15. dan, fuuul rahla, mogel bi pa biti višek. To pomeni, da vsi ti UZ, ki so pokazali moj O na 15. dan ne držijo in ovulacije danes sploh več ni?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 26.7.2016 14:55:41
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida Sončektvoj in Ashatan, želim, da se Vama ciklus čim prej uredi . Meni pa ni nič jasno... Včeraj dokaj močna testna na O testu (14. dan, a ni bila tako močna kot kontrolna). Danes 15. dan, fuuul rahla, mogel bi pa biti višek. To pomeni, da vsi ti UZ, ki so pokazali moj O na 15. dan ne držijo in ovulacije danes sploh več ni? Pomoje si ti narobe razumela. Kontrolna črtica je močna 24-36h pred ovulacijo. Močna je lahko tudi samo 3h. Ni pravila. Tako, da če je bila včeraj močna boš imela ovulacijo lahko danes, jutri, v četrtek ali petek. UZ ubistvu ne pokaže točno kdaj je ovulacija, če ga nimaš takrat nekaj dni čisto vsak dan. UZ ti pokaže npr. pred ovulacijo velikost foliklov, potem pa npr. ko je do ovulacije prišlo. Meni so tako razložili. Zato sem tudi imela več UZ zapored.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 26.7.2016 14:59:24
|
|
|
|
izida
|
Fuuuul hvala za tale odgovor. UZ tri mesece vsak drugi dan od 12 do 16. dne. Takrat je rekel, da je višek O 15. dan.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 26.7.2016 15:00:27
|
|
|
|
izida
|
Jaz sem pa mislila, da ti O testi res pokažejo točno takrat fazo, ko je stanje O na višku. Hvala res.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 26.7.2016 15:19:47
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida Jaz sem pa mislila, da ti O testi res pokažejo točno takrat fazo, ko je stanje O na višku. Hvala res..... Ne, kot je bilo rečeno, pokažejo prej preden pride O in to lahko dan, dva ali tri dni prej. In to, da uloviš res temnejšo črtico kot je kontrolna je tudi zelo težko, za to bi morala delati test vsaj 3x dnevno, pa še to je potem mogoče, da bi ti pokazalo res močnejšo enkrat sredi noči. Tako da to, da je že samo temna, je kar dober znak da prihaja in ne da je nastopila že.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 26.7.2016 15:31:28
|
|
|
|
Ashatan
|
Saj je bil moj ciklus čisto urejen, točno na 30 dan sem vsakič dobila M. Potem je pa prejšnji mesec na 33 dan prišla, danes je pa tudi spet že 32 dan in je še ni. Nekaj kar je bilo čisto lepo urejeno, bi naj ostalo lepo urejeno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 26.7.2016 15:34:13
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Saj je bil moj ciklus čisto urejen, točno na 30 dan sem vsakič dobila M. Potem je pa prejšnji mesec na 33 dan prišla, danes je pa tudi spet že 32 dan in je še ni. Nekaj kar je bilo čisto lepo urejeno, bi naj ostalo lepo urejeno To je pa res neprijetno......upam, da se ti sploh ne prikaže sem razumela glede tega, mislila sem samo, da mora biti ves čas neka konstanta.... hvala, ker ste tako prijazne.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 26.7.2016 15:43:53
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Saj je bil moj ciklus čisto urejen, točno na 30 dan sem vsakič dobila M. Potem je pa prejšnji mesec na 33 dan prišla, danes je pa tudi spet že 32 dan in je še ni. Nekaj kar je bilo čisto lepo urejeno, bi naj ostalo lepo urejeno To je pa res neprijetno......upam, da se ti sploh ne prikaže sem razumela glede tega, mislila sem samo, da mora biti ves čas neka konstanta.... hvala, ker ste tako prijazne..... Sem v nedeljo test naredila je bil žal negativen. Tako da že spet samo čakam da pride in grem dalje. Je to skoraj bolj zoprno kot čakati na dan zamude, ko veš da ni uspelo in čakaš da se končno začne naslednji cikel.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 10:36:33
|
|
|
|
Ashatan
|
Zgleda, da je celo mala možnost, da sem . Danes sem spet test naredila na 33.dan (v nedeljo je bil negativen) in se je v eni minuti pokazala čisto rahla sramežljiva črtica. Je pa vidna s prostim očesom, samo res še rahla. Sem sliko priložila, samo se na sliki precej manj vidi (fleš). Ne vem še kaj točno naj si mislim, bila sem seveda ful vesela ko sem jo zagledala, samo je tako rahla............saj veste, dokler ni res močna tako nikoli ne verjamemo. Me pa še vedno navija v trebuhu kot da jo bom vsaki čas dobila (vem da ob nosečnosti tudi podobno boli, vsaj mene je vedno) in prsa-bradavičke imam že en teden v bolečinah. Možu nisem še rekla nič. Ko bo črtica res močnejša in bom prepričana, ker vem da bo izredno vesel, pa mu ne želim narediti žalosti, če je s testom kaj narobe in me malo heca in se mi še danes vlije......
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 10:37:55
|
|
|
|
Ashatan
|
Aja, kasnejša zanositev je pri meni čisto normalna, dvakrat so mi pdp za en teden premaknili naprej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 11:25:51
|
|
|
|
aischa2
|
Ashatan meni se tudi zdi, da vidim rahko crtico.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 11:42:14
|
|
|
|
aja2
|
Taksna je bila moja prva crtica in sem sedaj v 11. tednu. Ponovi jutri test s prvim urinom vendar ti jaz ze kar cestitam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 11:42:54
|
|
|
|
Veronique
|
ashatan tudi ti si jo docakala, bravo! Definitivno je tam!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 12:04:25
|
|
|
|
Storžek3
|
Wiiii ashatan!! Jaz ti bom kar čestitala A padeš še med marčevke? Glede na ZM.
< Sporočilo je popravil Storžek3 -- 27.7.2016 12:08:15 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 12:21:28
|
|
|
|
Ashatan
|
Nimam pojma, sem še v močni fazi zanikanja ali pa ne verjamem kaj vidim in še nisem v fazi ko se mi utrga od sreče, ker me je strah da to ni to........ Čeprav se mi še nikoli, pa sem res delala ogromno testov, še ni pokazala kakšna črtica kdaj, ali je bel kot sneg ali pa pozitiven. Kam padem ne vem, 2.4. je rok po ZM, ampak jaz bom imela CR, ta je vedno vsaj teden pred pdp, tako da bi bilo to marca in bi verjetno šla med marčevke. Ker pa imam vedno kasnejšo zanositev (že 3 dan izostanka je, pa mi je pokazalo tole komaj vidno malenkosti) bi pa pdp verjetno spet premikali za en teden......... Malo sem v neki čudno fazi Če je res, sva na morje šla dva in nazaj prišli trije. Klasika torej, ko rečejo dopust si vzamita, idita nekam, sprostita se, ne mislita na to.........
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 27.7.2016 12:28:02
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Nimam pojma, sem še v močni fazi zanikanja ali pa ne verjamem kaj vidim in še nisem v fazi ko se mi utrga od sreče, ker me je strah da to ni to........ Čeprav se mi še nikoli, pa sem res delala ogromno testov, še ni pokazala kakšna črtica kdaj, ali je bel kot sneg ali pa pozitiven. Kam padem ne vem, 2.4. je rok po ZM, ampak jaz bom imela CR, ta je vedno vsaj teden pred pdp, tako da bi bilo to marca in bi verjetno šla med marčevke. Ker pa imam vedno kasnejšo zanositev (že 3 dan izostanka je, pa mi je pokazalo tole komaj vidno malenkosti) bi pa pdp verjetno spet premikali za en teden......... Malo sem v neki čudno fazi Če je res, sva na morje šla dva in nazaj prišli trije. Klasika torej, ko rečejo dopust si vzamita, idita nekam, sprostita se, ne mislita na to......... Čestitam!! Lepo, da Vama je uspelo, to je zagotovo črtica ].Se bom pa obregnila na to poveličevanje sproščanja in odmislitev, ki ni nujno povezana s spočetjem. Tudi midva in mnoge druge smo šli na dopust in odmislili, pa ni ratalo, žal. Čestitke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?