RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Veronique -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 11:51:10)

mimi_ka kako si danes, se je umirila kaj krvavitev? Upam, da je ni več in da bo od zdaj naprej šlo še samo navzgor[sm=smiley1.gif]

mimi_ka -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 12:02:58)

Veronique hvala, sem boljse danes. Krvavitev se je hvala bogu ustavila in upam, da tako ostane. Semi dobila datum za kontrolo, 26.7. Bomo videli kaksno bo stanje takrat. Res upam, da bo vse ok.

Damuš -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 12:19:52)

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

Veronique hvala, sem boljse danes. Krvavitev se je hvala bogu ustavila in upam, da tako ostane. Semi dobila datum za kontrolo, 26.7. Bomo videli kaksno bo stanje takrat. Res upam, da bo vse ok.

Me ni bilo 2 dni tu gor, zdaj pa berem to. ojoj Mimika ... upam, da bo vse ok. Dober znak je že, da se ti je krvavitev ustavila. Tudi jaz ti polagam na srce. Nikar ne hodi v službo, tud če se ti zdi še ne vem kako nujno. NI NUJNO. Se bojo že znašli. Zdaj je važen tvoj [sm=duda.gif][sm=duda.gif] in čisto nič drugega.

Damuš -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 12:25:27)

Punce, jaz kar ne morem verjet - dobila službo - sicer zaenkrat sem samo na preizkušnji (nad čimer nisem ravno navdušena, a kaj morem). Glede na izkušnje pač ne verjamem dokler nimam podpisane pogodbe.

Se je pa zgodil še en čudež. Klicali so me na razgovor za del. mesto, za katero sploh (še) nimam (končane) šole. Očitno sem se lani pravilno odločila, ko sem se spet vpisala v šolo.

držim pesti za vse, ki še čakate na [sm=rozacrtici.gif]

Veronique -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 12:27:46)

Damuš braavo, čestitam! Sem res zelo vesela zate, ker vem koliko to dandanes pomeni. Morda se ti je moralo zdaj to poklopit, zdaj pa bosta prišli še [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley36.gif]

srček.. -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 14:12:43)

Punce moje........sem razočarana[sm=smiley19.gif]

Na pregledu je rekel ginekolog da v maternici ni nič, je popolnoma čista...
a moja dva narejena testa [sm=rozacrtici.gif] ne morem verjet![sm=zmeden.gif]

Me je poslal v lab. pa bom ju3 vedla kaj je z beto....če je, potem je nekje zunajmaternice [sm=smiley13.gif]

Še en šok, ampak se moram zbrat zaradi sebe....pa še odsvetujejo zanositev 2 leti po postavitvi diagnoze malignega melanoma.....

Vso srečo vam želim iz <3

aja2 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 14:33:45)

Srcek - pri meni se pri prvem pregledu se na uz ni videla nosecnost ( nic se ni videlo ), krvni test je isti dan pokazal, da nosecnost je. Drugi dan pa se je na uz ze ze videlo. Bila pa sem noseca okoli 5 tednov. Ni receno, da je izven maternicna nosecnost.

aja2 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 14:38:03)

Upam, da sem te vsaj malo pomirila.

izida -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 14:39:27)

Pozdravljene, punce. Držim pesti za vse, ki čakate na [sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif]

Jaz sem danes v enem dnevu prebrala od Zagorčeve Kaj pa vidva čakata? Zelo dobra knjiga..prav našla sem se v njej oz. v njenem karakterju.. Na koncu sem jokala, kakšna trnova pot je to...in če pomislim, da me lahko doleti prav takšen scenarij, postanem žalostna[sm=smiley13.gif]

srček.. -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 14:52:44)

aja2 hvala ti, lepo je slišat kaj takega, res!

Bi bila najbolj srečna če bi bilo tako kot pri tebi! Sicer sem zadnjo M imela 2.5 in ker imam ful boleče prsi, stalno hodim lulat, in mi je občasno malo slabo sem v soboto naredila test in [sm=rozacrtici.gif] se je komaj videla, drugi test je ze bila bolj vidna to je bilo v nedeljo.
In še ki čutim je špikanje v trebuhu ki se pojavi vsako tolko z bolečinico pa bolj na desni strani...

Bomo videli kaj bo rekla beta jutri....

Hvala za podporo! [sm=smiley27.gif]

Katte -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 14:55:50)

srček, ni bilo sploh za pričakovati, da bo karkoli vidno, če je test šele komaj pozitiven. Nima veze, kdaj je bila M. Ti si šele dobre 4 tedne noseča. Slabe misli stran, nič ni narobe!

Allstar -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 15:29:21)

[sm=smiley16.gif][sm=morje.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] JULIJ 2016 [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=morje.gif][sm=smiley16.gif]

2.7.
[sm=bravo.gif][sm=rozacrtici.gif]talisman13, 2. krog, 1 otrok[sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif]

8.7.
[sm=smiley13.gif]Allstar, 12. krog, 0 otrok[sm=smiley13.gif]

11.7.
[sm=bravo.gif][sm=rozacrtici.gif]majčyca, 3. krog, 1 otrok[sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif]
[sm=smiley13.gif]izida, 6. krog, 0 otrok[sm=smiley13.gif]
Aischa2

12.7.
[sm=smiley13.gif]Damuš, 5. krog, 1 otrok[sm=smiley13.gif]

14.7.
[sm=bravo.gif][sm=rozacrtici.gif]Bibabuba12, 1. krog, 1 otrok[sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif]

21.7.
sončektvoj, 2. krog, 0 otrok

22.7.
Stroržek3, 6. krog, 2 otroka

23.7.
Katte, 1. krog, 2 otroka

24.7.
Ashatan, 6. krog, 2 otroka

26.7.
Katriss, 13. krog, 0 otrok

29.7.
Veronique, 2. krog po SS, 0 otrok

Sofie -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 15:43:09)

IZVIRNO SPOROČILO: srček..

Bi bila najbolj srečna če bi bilo tako kot pri tebi! Sicer sem zadnjo M imela 2.5 in ker imam ful boleče prsi, stalno hodim lulat, in mi je občasno malo slabo sem v soboto naredila test in [sm=rozacrtici.gif] se je komaj videla, drugi test je ze bila bolj vidna to je bilo v nedeljo.
In še ki čutim je špikanje v trebuhu ki se pojavi vsako tolko z bolečinico pa bolj na desni strani...

Samo koliko imaš pa ti dolge cikluse? Ker jaz imam zadnjo M 27.5. in se mora pri meni že videt srček. Če imaš pa izredno dolge cikluse je pa logično da se še nič ne vidi.

Sofie -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 15:54:44)

IZVIRNO SPOROČILO: izida

Pozdravljene, punce. Držim pesti za vse, ki čakate na [sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif]

Jaz sem danes v enem dnevu prebrala od Zagorčeve Kaj pa vidva čakata? Zelo dobra knjiga..prav našla sem se v njej oz. v njenem karakterju.. Na koncu sem jokala, kakšna trnova pot je to...in če pomislim, da me lahko doleti prav takšen scenarij, postanem žalostna[sm=smiley13.gif]

Meni je bila tudi knjiga fajn. Nekako mi je bilo lažje, ker je opisano kaj te čaka, če ne uspe naravno. Ampak lej...vidva imata še nekaj mesecev pred sabo....tako da ne obupat. Itak da bo uspelo.

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 16:05:21)

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: srček..

Samo koliko imaš pa ti dolge cikluse? Ker jaz imam zadnjo M 27.5. in se mora pri meni že videt srček. Če imaš pa izredno dolge cikluse je pa logično da se še nič ne vidi.

Glede na to, da je po zdravljenju s kemoterapijo in obsevanji, najverjetneje sploh se nima cisto rednih ciklov, tako da je mogoce samo par tednov noseca in se zato ne vidi. Js imam cikler dolge cca 32 dni in sem ze 9 dan po O zagledala rahlo crtico, tako da je res lahko se zelo zelo zgodaj.

Storžek3 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 16:09:12)

srcek.. kateri nosečniški test si pa delala?

srček.. -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 19:30:16)

oji punce, sem zaspala, te dni fuuul spim [sm=smajl.gif]

Jaz nikoli nisem imela redne cikle, se pravi 28 dni-nikoli. Še posebej zdej po zdravljenju raka..
Cikel mi je tako okoli 32, 36, 40...nikoli enako in nikoli ne vem kdaj bom dobila [sm=hudicek1.gif]

Test sem delala tisti najbolj navaden trakec ki je bil duplo pakiran "BabyChek", in sem jih naredila oba. Enega v soboto, in je druga črtica bila komaj vidna, zato sem drugega naredila v nedeljo in je bila super vidna.

Ginekolog pa ni nič dosti komentiral, samo me je poslal v laboratorij in da naj pridem jutri zjutraj spet k njemu...
Me prav zanima kaj bo [sm=zmeden.gif]

Seveda bom upala na najbolje, ker ste me tudi vi in moj možek fajn pomirili [sm=zz_wink.png]

Hvala vam vsem ker mi pomagate! [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Storžek3 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 19:41:10)

srček.. joj babycheck je fuul nezanesljiv. Tudi meni že pokazal lepo črtico pa nisem bila noseča. Naredi še kakšen test druge firme..no sicer bo pa na krvnem vse jasno. Držim pesti!

aja2 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 20:19:27)

Pocakaj do jutri in ko bos dobila rezultate krvnega testa.

aja2 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 20:36:09)

Bo vse kristalno jasno.

Veronique -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 20:40:25)

Tako je srček, pocakaj na krvnega, tisti je 100% in potem bo vse jasno.
Upam na najboljse [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

Jaz pa mislim, da je bila O ta mesec res kaka dva dni bolj zgodaj, ker so zdaj testi ze cisto brez druge crtice. Zdaj pa ubijalsko cakanje [sm=smiley36.gif]

srček.. -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (13.7.2016 21:08:14)

jaaa sej najbolj zanesljiv je krvni test

Zadnjič ko sem bila noseča (žal sem imela SS v 3 mesecu) sem naredila tudi z BabyChekom pa še z dva druga in so vsi pokazali [sm=rozacrtici.gif]

Ma samo da smo zdravi vam povem to je najbolj važno...če smo zdravi bomo imeli vse drugo samo počasi
Pa seveda bo tudi dosti [sm=duda.gif][sm=nosecka.gif] in vsega lepega.

Je res pa da je čakanje prav ubijalsko [sm=zz_banghead.gif] ampak ni druge kot čakat [sm=smiley1.gif]

aja2 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (14.7.2016 9:05:38)

Srcek - naj se danes iztece vse dobro.

Storžek3 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (14.7.2016 9:40:12)

srček.. kako je? upam da je vse ok.

Meni se tudi tole po O toooook vleče, sploh ta teden ko nimam toliko dela. Drugi teden mam bolj zaseden in bo lažje.

izida -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (14.7.2016 9:49:02)

Srček, držim pesti, vse bo ok[sm=bravo.gif]

Storžek3, vem kako se vleče. Držim pesti, da naslednji teden že ugledaš[sm=rozacrtici.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>