mimi_ka -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (9.7.2016 16:50:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida Bomo videli, kaj prinesejo prihodnje dni. Malce upanja pa ste mi vlile, če drugo ne.[sm=smiley36.gif] Verjamem, da ni ravno prijetno v tej vročini, nosečke, upam, da se hladite s kakim hladnim vitaminskim napitkom[sm=smiley36.gif]....mogoče še sama tudi ujamem poletje, kdo ve.... Mimi_ka, dobila zs in res hvala še enkrat. Kaj si že od začetka bolj napihnjena al se ti je tole ta teden začelo? Jaz sem malo prej videla sosedo, mesec in pol je noseča in se ji (v primerjavi z drugimi nosečkami, ki jih poznam)že res zelooo vidi lepi trebušček. Izida, ni za kaj. Upam, da prinesejo srečo [sm=smiley1.gif] Joj, jaz sploh ne vem, če je to samo napihnjenost al se mi tokrat že tako hitro trebuh pozna [sm=zmeden.gif] drugače s prebavo nimam težav, tudi apetit normalen,nobenih slabosti, samo ta trebuh je kar zrastel nenormalno res..prvič se mi je začelo poznat nekje v tretjem mesecu, sedaj pa kar že v drugem [sm=smiley13.gif] res da sem bolj suhica in verjetno tudi to vpliva, samo ne vem kaj bo še..jutri bomnoseča točno 6 tednov. Majčyca saj jaz tudi hlače še zapnem, samo problem je potem, ko dlje časa sedim, sploh v službi in ne zdržim več kot deset minut, da si odpnem gumb. Zato raje nosim kakšno oblekico ali pa hlače na elastiko, ki so bolj udobne, da ne zgledam tako čudno z odprtimi hlačami [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|