Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (7.7.2016 20:11:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique bibabuba12 a že veš kako mu boš povedala? [sm=smiley1.gif] Pa povej kje ob Soči je bilo to, da rezerviram za par dni oddiha[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Jaz sem čisto v oblakih in razmišljam kako bom povedala, ko pride do tega. Prej sem bila 2x tako šokirana, da sem mu pokazala test in to je to. Zdaj v tretje pa se bom potrudila. Ampak sem si rekla, da ko pride to tega bom absolutno počakala kak teden, da vsaj samo sebe malo prepričam, ker mi je tako grozno, ko sva potem oba razočarana. Pa tudi h G ne bom klicala takoj (zdaj sem takoj, ko sem videla II, še isti dan) ampak bom počakala vsaj 2 tedna ali 3, da vidim kako in kaj. Prost termin bo itak našla, imam tako super G in sestro, da vem, da bo. Še pred novembrom in neplodnostno.[sm=smiley36.gif] Ta mesec zdaj bom delala O teste (hvala bogu sem konec z [sm=hudicek1.gif]) pa da vidim kako in kaj, avgusta pa mi pade O ravno na čas dopusta in potem bom pa res čisto na off pa bo kaj bo. Se pa strinjam z vami, da pride kak žalosten dan... Ko se pogovarjam s kako prijateljico imam noro pozitiven odnos, doma pa se včasih zlomim. Ampak si govorim, da se to vsem dogaja in da ne moreš skozi pozitivno razmišljat. [sm=zmeden.gif] Rezervacijo naredis v Bovcu, samo midva sva prav ob Soci bla, ker je bil drugace cel cas nekdo okoli in zraven. [sm=jezicek.gif] Povedala mu bom po moje na isti nacin kot je Luminel dala tukaj idejo, s tisto skatlico in semenckom. Pa namen mam se digitalni CB naredit dodatno, da mu ga pokazem. [sm=smiley36.gif] Me pa ze itak ma, da bi mu povedala, ampak sem se odlocila da bom vztraja, dokler ne bom prepricana. Drugace pa mam tudi jaz se 4 O teste in nekaj cez 10 HCG testov, ce katera zeli. Ko pridem v Slovenijo lahko posljem. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|