Sparkles7 -> RE: Marčevke 2017 (22.1.2017 9:14:57)
|
Ja, tudi mene zaskrbi ko me vsi naključni sprašujejo, ja, sej zdej pa imata sigurno že vse pripravljeno, ane? Khm, ne! Ampak počasi bo, če ne bomo pa improvizirali. Hm, nekaj se me je lotilo... Včeraj zvečer mi je bilo nekaj časa precej slabo, ležat nisem mogla, ker se mi je potem zraven pridružila še zgaga, nisem vedla kaj naj sama s sabo... No, potem po parih urah sem pa dejansko bruhala :/ Potem je bilo bolje... Sem v postelji že skoraj 12 ur, sem končno malo nadomestila, ker sem med tednom čisto premalo spala. Pa malo me grlo boli, glava, prešvicala sem se :/ Upam, da mi samo včeraj kakšna hrana ni pasala, in ni kak virus in bom danes bolje. Vseeno bi rada šla še v službo do konca poštimat stvari in urejala stvari doma. Je pa verjetno to znak, da se moram malo umiriti in več počivati, ker ta teden je bil res nor. Saj še dobro prenašam, z vsemi temi virozami okrog nas. Drugače meni ginekolog na pregledu ni naredil vaginalnega pregleda, da bi kaj pokomentiral maternični vrat in podobno. Je pa rekel, da je vse ok, da je dovolj plodovnice, da je otrok dovolj visoko, posteljica je zadaj... Tako da upam, da mu je notri super fino in udobno, in bo kar še malo se zadržal tam na varnem in toplem :) :)
|
|
|
|