RH82 -> RE: Marčevke 2017 (25.11.2016 20:38:49)
|
Jaz sem tudi bolj anti za šoping. Se mi večinoma ne da. Ok, knjige bi lahko kupovala na kilograme, vse ostale pa rajši ne. [sm=smiley36.gif] Sem imela namen danes iti do Radovljice pogledat za rabljena nosečniška oblačila, pa sem bila preveč utrujena. Sem fotkota peljala na pregled in sem moral vstati on 5.30. Moj pa je zvečer pozno delal in me zbudil, ko je prišel v posteljo ob 1.30. Se grozno sliši, ampak zbudil me je z ''otipavanjem'', ker je hotel preveriti, če je dojenček kaj aktiven. Pa mi je nerodno začel premikati majico. [sm=jezicek.gif] Sem se mu še cel dan smejala zaradi tega. Itak sem morala potem še lulat, do jutra me je pa prebudil še krč v mečih in je bila noč kar prekratka. Ker se je pregled ful zavlekel, sem čas izkoristila v službi na računalniku in opravila več, kot sem mislila. Me je pa potem popoldne zvila utrujenost. K sreči je bil tudi sinček bolj pri utrujenih in sva se skupaj crtala na kavču, listala LEGO katalog, se učila novih besed, igrala z zmajem in na koncu pogledala še malo risank z vlaki - vse v udobju kavča. Mi je prišlo prav crtanje, ker ni ravno tip za stiskat se na kavču. [sm=smiley36.gif] Nazaj k nakupom, najti moram še voziček in se zmislit, kaj bova s posteljo. Ideja je bila, da sinčka selim v navadno posteljo, ampak kolikor skače po najini postelji, ne vem, če je to še pametna ideja. Doma so mi ponudili posteljo, v kateri sem jaz spala kot dojenček in bi morala samo jogi še kupit. Moram prvo preverit, če je sploh še cela tista postelja. Mi je pa minus to, da se ne da ležišča v njej dvignit, da se ni treba toliko sklanjati v prvih mesecih. Plan je, da v decembru te nakupe fino premislim in se jih lotim v januarju. Vem, vem, odlašam. [sm=smiley36.gif] Glede brc in boksanja jaz tudi ne ločim, kaj je kaj. Večinoma čutim nekje pod popkom na sredini in malo bolj desno ali pa zgoraj pod rebri na desni. Ker je spodaj čutiti močnejše gibe, sklepam, da je naša nogometašica in ne košarkašica. [sm=smiley36.gif] Tudi pri prvem nisem imela pojma, kako je ležal. So mi šele v porodnišnici rekli, da je ok lega. Bo že. Imam še toliko enih drugih skrbi, da kar malo odmislim, kaj me še čaka in tako hitreje mine čas. Lep vikend vsem.
|
|
|
|